Pärtel kirjutas:Mul näitab WRC+ kaardi juures, et Ogieri stardini ss2-l on 50 minutit, Latvala stardini 52 minutit jne, kuigi tegelikult on mõlemad rajal. Kas kellelgi veel sama jama?
Tuleb välja, et see WRC+ pole oma raha väärt.
minul näitab, et Ogier kohe lõpetab katse, töötab väga hästi
Pärtel kirjutas:Mul näitab WRC+ kaardi juures, et Ogieri stardini ss2-l on 50 minutit, Latvala stardini 52 minutit jne, kuigi tegelikult on mõlemad rajal. Kas kellelgi veel sama jama?
Töötab veatult, arvan et siin ka netikiirus tähtis
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
joosep kirjutas:Kes need ullikesed siin inisesid, et Loeb on roostes ja Ogieriga ei anna võrrelda. Esiteks tõstke käsi (postitus sisuga "olen süüdi" sobib) ning siis minge tooge kasevits ja pange vastu mune üks korralik tutakas.
Sa ikka teeolusid võtsid arvesse? Või peksad segast?
Tundub et kõigil olid päris sarnased teeolud ja auto on samuti kõigil nelja ratta ja turbomootoriga. Lihtsalt homoorikas oli lugeda kuidas elektrik puid alla sai. Ma arvan, et isegi terve hooaja kaasa tehes oleks ta Õužieeri vastane nr. 1 või siis vastupidi
Ma arvan, sulle tundub valesti. Ma jään endale kindlaks, et tagantpoolt startijatel oli eelis, kuna sõidutrajektoori pidevalt nühkides, tuleb sealt mingi aja pärast asfalt lagedale ja kuna see jää kiht seal teel ei paistnud eriti paks olevat siis oligi tulemus käes. Ainuke eelis eespool startijatel võis olla, et vähem lund oli kurve lõigates rajale visatud aga see eelis on kindlasti palju väiksem kui see kas sa sõidad jääl või asfaltil. Vaevalt nüüd Ott Ogierist kiirem on, eriti veel Montes. Esimene katse näitas pigem Loebi, Ogieri ja Tänaku tugevust, kui Ogieri nõrkust.
Tellisin ka plussi, et otsepilti näha - sellega võib küll väga rahul olla.
Kõik, mis seal plussis on, toimib vähemalt minul küll väga hästi, ei ole midagi sellist, mis eelpool kirjeldatud. Kui viriseda, siis jah võiks sinna rohkem võimalusi panna (raadio, splitid, hooldusala livejms), aga ma ei näe ka suurt probleemi seda wrc.com lehe pealt vaadata, asi nüüd mitu "tab"'i lahti hoida.
teine_riiul kirjutas:Oti teise kohaga peaks olema tegemist eestlaste parima kiiruskatse kohaga Monte Carlos?
Märtin lõpetas 2003. aastal Monte Carlo üldarvestuses neljandana ja 2004 oli teine. Oleksin väga üllatunud, kui ta top2 vähemalt osadel kiiruskatsetel polnud. Täpsemalt ei mäleta katseaegu.
Võsavormel kirjutas:Langetame pea, tõuseme püsti ja lausume üheskoos need laused:
Meie Ott, kes Sa istud Fordis
Pühitsetud olgu Sinu tiitel
Nii Rootsis kui ka Inglismaal.
Meie igapäevast närvikõdi anna meile tänapäev
Ja anna meile andeks meie mölad
Nii nagu meie andeks anname Sinu jumpstardid ja plekitööd
Ja ära saada meid mitte infarktiga haiglasse vaid päästa meid võiduõllesid jooma
Sest Sinu päralt on rool, käigunupud ja gaasipedaal
Igavesti
Tuld!