Krusa kirjutas:Adile õnnitlused Shakedowni võidu puhul. See oli korralik üllatus ja peaks mainima, et Fordi tehasetiimis oli vinge möll peale seda
Aga siit võib vist juba järeldada kes Sardiinia karika kodo viib?
Nu kes siis viib? 'Ega te ometi arva, et mina. Burns vaikselt haudub oma salaplaane ja tuleb teeb meile kõigile tuupi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Krusa kirjutas:Adile õnnitlused Shakedowni võidu puhul. See oli korralik üllatus ja peaks mainima, et Fordi tehasetiimis oli vinge möll peale seda
Aga siit võib vist juba järeldada kes Sardiinia karika kodo viib?
SS1 sõitsin esimest korda, aga ss3 on siuke lugu et see katse meeldib mulle väga ja kui ma võtsin paarpäeva tagasi puldi kätte siis ma juba esimese korraga sõitsin erry aja üle, aga Strike, Burns, Kait, Girl, Sina jpt. sõidavad selle aja üle.
Itaalias on see teema, et enamus teed on mäest üles ja kruus on libe, autol mäest üles minnes jookseb mootor kinni ja ei taha tükk aega käiku vahetada, siis aitab hästi, kui ise järgmise käigu sisse lükkad või siis jah muuta käigukasti seadistust.
Nädalavahetusel leidsin netis sõitmas kaks uut eestlast, "Maxi Anton" ja "Euqen". Chattida nendega ei õnnestunud, et nad RFi meelitada. Kui keegi neid kohtab, siis äkki kellegil õnnestub?
TEADAANNE 15.märts.2006 kell 21.00 WRC:Evolved testralli Cyprus Rally & variaralli Rally Catalunya Costa Brava-Rally de Espaņa
Toa nimi "RF" & "rf"
Päss "kiisu"
Krusa kirjutas:Nädalavahetusel leidsin netis sõitmas kaks uut eestlast, "Maxi Anton" ja "Euqen". Chattida nendega ei õnnestunud, et nad RFi meelitada. Kui keegi neid kohtab, siis äkki kellegil õnnestub?
Üleskutse neti täristajatele eelkõige alljärgnevatele kodanikele nagu:
Adi007,Johunn,Kiilakass,Matthiew. Mis on teie netplay nimi ja mis on teil siin kasutajanimi ehk siis RFAndro = Andro jne.
Küsin seda seepärast et ei tea kes on kes netis ja foorumis. Arvan, et ma ei ole ainuke
foorumis matthiew ja netplays johunn. teema siuke et vend (johunn) tegi kasutaja, ta ise seal yldse ei sõida ja ma ei viici uut ka teha. niigi olen juba palju punkte sinna kogund. (selle järgi saab täpselt aru mis auto on, ma sõidan skodaga. kui aga on seal mitsu siis on johunn kudagi pulti sattund)
Matthiew kirjutas:foorumis matthiew ja netplays johunn. teema siuke et vend (johunn) tegi kasutaja, ta ise seal yldse ei sõida ja ma ei viici uut ka teha. niigi olen juba palju punkte sinna kogund. (selle järgi saab täpselt aru mis auto on, ma sõidan skodaga. kui aga on seal mitsu siis on johunn kudagi pulti sattund)