Möödunud aastal ennem jõulusi toimusid Škoda meeskonna testid Norras. Kus otsiti sobivaid seadeid hooaja teiseks ralliks mis toimub Rootsi teedel. Testid kulgesid väga hästi.
Eile lõppesid testid Monaco külje alla. Kus testiti Monte- Carlo ralliks.
Mul üks väike palve kõikidele, kes lisavad fotosi oma postituste alla.
Palun pange postituse lõppu ka link, mis portaalist pilt on võetud, et vältida võimalike pahandusi. Ette tänades.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tom kirjutas:Paistab et kui kõigil testi tulemused head siis see aasta peab ikka 120% andma et etteotsa jõuda.Igatahes rebimine tuleb vägagi tihe.
Kui tähele oled pannud, siis enne hooaega räägivad kõik teamid, et ..kus me tuleme ja paneme kõigile..., aga teglikkuses kuidas läheb, näitab ikka võistlus.
Tom kirjutas:Paistab et kui kõigil testi tulemused head siis see aasta peab ikka 120% andma et etteotsa jõuda.Igatahes rebimine tuleb vägagi tihe.
Kui tähele oled pannud, siis enne hooaega räägivad kõik teamid, et ..kus me tuleme ja paneme kõigile..., aga teglikkuses kuidas läheb, näitab ikka võistlus.
Noo keegi nüüd kaotama ka ei lähe. Eriline mõte on ju rääkida, et oh kui kehvasti meil testid läksid eks oleme igal rallil viimased jne. Sellisel jutul ei ole kah mõtet. Aga selles on sul õigus eks paremus järjestuse paneb ikka võistlus paika. Eks järgmine nädal on näha kui kibe käsi keegi on.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
aix kirjutas:Kui tähele oled pannud, siis enne hooaega räägivad kõik teamid, et ..kus me tuleme ja paneme kõigile..., aga teglikkuses kuidas läheb, näitab ikka võistlus.
Võtsid sõnad suust!! Eks tegelikuses saab näha kuidas rallidel sõit kujuneb ja kes hakkavad võitlema tiitli eest peaks enamvähem Soome ralliks selgeks saama.
>
0
Michael Park R.I.P
No nii, mõne päeva pärast ongi siis käes hetk, kus enamus võistlejaid peavad leppima tõsiasjaga, et Fordis ikka jagu ei saa.... nagu juba aix mainis, tegeleb ford sala testidega ja tulemused on lausa suurepärased.
Aga kui tõsiselt rääkida, siis ..... edu kõikidele ka minu poolt.
Homme siis käes see kaua oodatud päev WRC4 hooaja algus.
Tuletan siis kõigile meelde, et igal päeval peab oma ajad postitama 3 sõitjat. Stardinimekirja leiate eraldi Monte Carlo teema alt.
Homme siis alustavad hooajaga :Sparco, Strike, Aix
>
0
Michael Park R.I.P
lihtsalt kontrolli mõttes küsin üle, et ega te extreme autodega ei sõida?
Ikka WRC dega. Sul evod lahti ?
Evod lahti, mingi 3000km juba kilometraazhi ka juba. seadistustega ajasin aegu ikka palju peenemaks ja paremaks. turini katsega olen umbes samas sektoris, kuid no monte esimese katse best time on mingi +15 sekundit teie aegadele at least. neljapäevase sõiduni on veel aega, eks teen kõva trenni enne official sõitu.
salamahti lootsin, et äkki mahun esikaheksasse ära.. vaadates kuidas ajad paranevad. kuid eks siin ole vist _kõvasti_ vaja veel harjutada. võibolla peaks korraliku rooli ära ostma, siis saaks ka juurde...
no eks ma siis ole subaru tiimi hirvonen esimest aastat..
ott kirjutas:Evod lahti, mingi 3000km juba kilometraazhi ka juba. seadistustega ajasin aegu ikka palju peenemaks ja paremaks. turini katsega olen umbes samas sektoris, kuid no monte esimese katse best time on mingi +15 sekundit teie aegadele at least. neljapäevase sõiduni on veel aega, eks teen kõva trenni enne official sõitu.
salamahti lootsin, et äkki mahun esikaheksasse ära.. vaadates kuidas ajad paranevad. kuid eks siin ole vist _kõvasti_ vaja veel harjutada. võibolla peaks korraliku rooli ära ostma, siis saaks ka juurde...
no eks ma siis ole subaru tiimi hirvonen esimest aastat..
Mina sõidan ise puldiga ja küll sa mahud sinna TOP8 hulka, kui veel enne veic trenni teed. Edu sulle igaljuhul.
>
0
Michael Park R.I.P