Soome teed ei ole vast nii hullud ka kui seal Lõuna-Euroopas ja lõhkumist on vähem, ilmselt ka sellepärast tundus, et vastupidav..

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Soome teed ei ole vast nii hullud ka kui seal Lõuna-Euroopas ja lõhkumist on vähem, ilmselt ka sellepärast tundus, et vastupidav..
Aa ei, ega ma uudishimulik ei olegi, kui asi "kollane" on. Puht lihtsalt jäi mokk töllakile, et mis see nüüd oli:) Aga las ta jääda.
Võibolla küll jah...siledamad on küll ja rööpasse nii ei lähe.
Selles mõttes imelik, et M-Sport võttis nii individuaalse kui ka meeskondliku tiitli, aga ei midagi... raha ikka kogu aeg puudu!?
Hyundai on korra juba loobumise äärel olnud (sellest ka see tänane tehniline mahajäämus) ja ma usun, et kõik vähegi pikema perspektiiviga inimesed Toyotas saavad aru, et Hyundai nokauteerimine ja selle järel alles jäävad 1,5 tehasemeeskonda tegelikult ei ole sarjale kuidagi hea. Või noh, kui õnnestuks mängida olukorda, kus Rally1 surebki maha ja "kuningklassiks" saab Rally2/R5, siis ma arvan, et rallile kui sellisele oleks see isegi pigem kasuks. Aga Toyota oma mätta otsas peab siinkohal arvestama, et neil (erinevalt Fordist ja Hyundaist ning siis ka Škodast) ei ole konkurentsivõimelist R2 masinat.KidrA kirjutas: ↑22 Aug 2022, 16:38 Akio Toyoda on samas ka väga suur ralli entusiast ja ta mõtleb rohkem ralli ja fännide peale, kui enda tiimi peale. Tänaku võtmine tiimi, teeks Toyotast ikka täiesti rallisid domineeriva tiimi, seal tuleks siis enamus rallisid Toyotade 100% poodiumid ja oleks ikka täielik nokaut Hyundaile.
Ühtepidi küll jah, samas Gus ütles enne ralli algust üsna otse välja, et M-Spordis seisab hetkel kõik Tänaku otsuse taga ..
Krt teab. Mingi selline jutt ka täna tulnud
Kokkusattumus? (ei pruugi olla Tänak aga...)Kõik ootavad, et üks teatud isik otsustaks, kuhu ta tahab minna. Pärast seda liiguvad kõik asjad iseenesest paika,» ütles Greensmith DirtFishile.