Tänud, tänud! Tore kui inimesel ikka sõbrad on.
Mis tuleviku puutub, siis RBR on tõesti üks kõige reaalsemaid rally simulaatoreid/mänge.
Samas, arvestades asjaoluga, et paljudel ei ole selliseid aparaate kodudes millega saaks RBR`st osa võtta ja kui ka on, siis tuleb jällegi teha a`la 5 aastat vanale mängule investeeringuid (rool, CD, jne) ..., need investeeringud on jällegi kahtlase väärtusega, sest me liituksime vana sarjaga millest on paljudel juba siiber e. nagu siin tavatsetakse ütelda "ribadeks mängitud".
Lihtsalt seltskonna huvides leian, et 1 hooaeg Evolvedi WRC-d vaariana ei teeks paha.
RBR - paljudel ei ole selleks võimalust.
F1 - nõuab PS3-me, mida samuti paljudel ei ole.
Seoses uue töökohaga jäi mul küll see hooaeg poolikuks, kuid
ma ei andnud alla ja osalen ikkagi lõpuni. Mis tuleviku puutub, siis oman kõiki võimalusi igaks pakkumiseks. Samas liitun Siilikuuse arvamusega (olen seda ka Krusa suust kuulnud), et milleks ma selle investeeringu siis tegin.

Kui korraldajad vajavad puhkust, siis ootaksin seda väidet nende sulest. Kui keegi teine on väsinud, siis ... andke andeks, aga keegi ei sunni. WRC kuninglik sari on WRC ja kui me sellega ei lõpeta, siis jääb asi kuidagi poolikuks, sest tuletage meelde mida te tegite kui selle mängu soetasite. Kindlasti ei hakanud te JWRC või Independent masinatega sõitma vaid just WRC masinatega mis on tunduvalt rohkem täis adrenaliini ja power`it. Olgem ausad, meil ei ole siiber sõitmisest vaid korduvatest radadest.

Vaaria tüüpi võistlusel kaob ära kohustus nädal aega harjutada jälle seda sama rallit ja jälle seda sama rada. Kes on kiire see on kiire ja tema on järelikult juba piisavalt neid radu harjutanud ning ei pea seda enam tegema. Kes ei ole kiire, siis temal on veel võimalusi harjutamiseks ja tulemuste näitamiseks. Kes leiab, et talle tehakse liiga, siis hakaku vastu ja tõestagu end rajal. Meil on palju osalejaid ja palju erinevaid võimalusi.
Evolvedis on Krusa ja Heix suutnud teha maailma. Nad on välja töötanud reeglistiku ja võistluste korralduse mis on vastuvõetav ka välissõitjatele. Iga hooajaga on registreerunute arv suurenenud ja purustatakse ka startijate rekordeid. Minu arust ei viita need faktid asjaolule, et mängijaid ei oleks ja et huvi puuduks. PS2 omanikel on ainult 3 võimalust:
1. Fun ja osalefa Evolvedi sarjas.
2. Mängida üli-super põnevat Super Mario`t.
3. Teha 12 000.- investeering PS3-me (kus ralli suhtes on tulevik väga ähmane) ja liituda F1 hooajaga. Selle aasta lõpuks pidi tulema ka uus Codemastersi F1 mäng (see pidavat SUPER olema). Kuid kas see ka toimib???
Midagi suurt alustada ja edasi viia on alati raskem ..., kui seda lõhkuda ja lõpetada.
Teie terviseks ja minu kõhtu!

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.