Rally Sweden Day 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden Day 2
Vaatasin just eilseid sisevideosi. Ott ütles SS8 finishis Raigole "Ma ei ole millegi nii hullu asjaga elus talvel sõitnud". Seega ei tasu imestada, miks tuju väga ei olnud.
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
"krdi minutiga, rsk" lisab ka ott lõppu veel. ega jah, arusaadav, et tekib frustratsioon ja seda enam kõva saavutus siit rallilt 4-5 kohaga koju tulla (eks jaegeri silmaga ole veel omad lood)Mart_ kirjutas:Vaatasin just eilseid sisevideosi. Ott ütles SS8 finishis Raigole "Ma ei ole millegi nii hullu asjaga elus talvel sõitnud". Seega ei tasu imestada, miks tuju väga ei olnud.
-
- IV järgu kommentaator
SS12 ikka.Mart_ kirjutas:Vaatasin just eilseid sisevideosi. Ott ütles SS8 finishis Raigole "Ma ei ole millegi nii hullu asjaga elus talvel sõitnud". Seega ei tasu imestada, miks tuju väga ei olnud.
Kuidas võttaSoulbender kirjutas:SS12 ikka.Mart_ kirjutas:Vaatasin just eilseid sisevideosi. Ott ütles SS8 finishis Raigole "Ma ei ole millegi nii hullu asjaga elus talvel sõitnud". Seega ei tasu imestada, miks tuju väga ei olnud.

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Loodame, et need sõnad nüüd väga suure kella külge ei lähe. Äkki tuleb jama poistel 

Ma ei usu, et bossid selle kommentaari pärast pahandavad. Kui DMACK tahab areneda siis tuleb tõele näkku vaadata, pea liiva alla peitmisest ei ole kasu.
-
- Rallifoorum 24/7
Vaevalt nüüd omavahelisest emakeelsest suhtlemisest mingeid probleeme tekib, avalikult ta ju ei kritiseerinud (ok, kaamera küll kõik salvestab). Eks bossid tea ise ka ja saavad nüüd jälle väärtuslikku tagasisidet, kuidas rehvi mitte nii talviste olude jaoks kohandada. Ideaaltingimustes töötas ju rehv praktiliselt Micheliniga võrdväärselt.