2011 aasta
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- II järgu kommentaator
See süsteem meeldiks mulle veel vähem kui praegune kus liider sõidab esimesena. Mis saab siis kui esimesena stardivad SWRC klassi liidrid ja 16. kohast saadik siis nende jälitajad SWRC klassis. See oleks väga ebaaus ja SWRC klassi meistritiitel kaotaks hetkega oma väärtuse.
Ei tasu FIA'l nii uisapäisa otsuseid teha, nii kui Citroeni boss nutma hakkab. Tasuks ikka analüüsida ja mõelda kõik variandid enne läbi.
Ei tasu FIA'l nii uisapäisa otsuseid teha, nii kui Citroeni boss nutma hakkab. Tasuks ikka analüüsida ja mõelda kõik variandid enne läbi.
Keegi pole otsust teinudki veel, see on alles plaan.KidrA kirjutas:See süsteem meeldiks mulle veel vähem kui praegune kus liider sõidab esimesena. Mis saab siis kui esimesena stardivad SWRC klassi liidrid ja 16. kohast saadik siis nende jälitajad SWRC klassis. See oleks väga ebaaus ja SWRC klassi meistritiitel kaotaks hetkega oma väärtuse.
Ongi huvitav kuidas asjad FIAs liiguvad. Kuni Loeb polnud liider, polnud mingeid kuuldusi selle reegli ümber tegemisest.KidrA kirjutas:Ei tasu FIA'l nii uisapäisa otsuseid teha, nii kui Citroeni boss nutma hakkab. Tasuks ikka analüüsida ja mõelda kõik variandid enne läbi.
Minu arust nad võiksid selle hooaja sõita lõpuni nii nagu praegu ja alles järgmine hooaeg muuta. Et kui see nüüd ära muuta, siis praegusel ja tulevastel liidritel on tegelt eelis.
"Come on, you can see more than that"
Just, kui Fordi sõitjad teed puhastasid, polnud Citroeni leerist piiksugi kuulda. Nii kui Loeb tõusis liidriks ja Ogier sai 2 võitu (võib öelda, et suuresti tänu sellele et Fordid teed puhastasid), nii hakkas nutt ja hala peale ja FIA'l nagu imeväel kohe plaan olemas reegel ära muuta. Nii need asjad ei tohiks töötada. Järgmisest aastast tehku mis iganes aga niimoodi poole hooaja pealt, ühele meeskonnale kaardid lauale mängida, väga veider oleks.Frank kirjutas:Ongi huvitav kuidas asjad FIAs liiguvad. Kuni Loeb polnud liider, polnud mingeid kuuldusi selle reegli ümber tegemisest.KidrA kirjutas:Ei tasu FIA'l nii uisapäisa otsuseid teha, nii kui Citroeni boss nutma hakkab. Tasuks ikka analüüsida ja mõelda kõik variandid enne läbi.
Minu arust nad võiksid selle hooaja sõita lõpuni nii nagu praegu ja alles järgmine hooaeg muuta. Et kui see nüüd ära muuta, siis praegusel ja tulevastel liidritel on tegelt eelis.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Aga polegi ju juttu olnud, et see hooaeg muutma hakkavad. Usun, et muutus tuleb järgmisest hooajast. Esimene päev tuleb ikkagi liidril ju teed puhastada. Teisele päevale stardivad siis pööratud järjestuses.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
http://www.autosport.com/news/report.php/id/90898Kolin kirjutas:Aga polegi ju juttu olnud, et see hooaeg muutma hakkavad. Usun, et muutus tuleb järgmisest hooajast. Esimene päev tuleb ikkagi liidril ju teed puhastada. Teisele päevale stardivad siis pööratud järjestuses.
Esimene lause kohe: The FIA is considering a change of regulation ahead of the next round of the World Rally Championship to reverse the running order on rallies.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ok ma sealt ei lugenudKidrA kirjutas:http://www.autosport.com/news/report.php/id/90898Kolin kirjutas:Aga polegi ju juttu olnud, et see hooaeg muutma hakkavad. Usun, et muutus tuleb järgmisest hooajast. Esimene päev tuleb ikkagi liidril ju teed puhastada. Teisele päevale stardivad siis pööratud järjestuses.
Esimene lause kohe: The FIA is considering a change of regulation ahead of the next round of the World Rally Championship to reverse the running order on rallies.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Jah, paneme kõik Eesti väljaanded kinni ja loeme ainult rahvusvahelisi uudiseid.Kolin kirjutas:Ok ma sealt ei lugenudKidrA kirjutas:http://www.autosport.com/news/report.php/id/90898Kolin kirjutas:Aga polegi ju juttu olnud, et see hooaeg muutma hakkavad. Usun, et muutus tuleb järgmisest hooajast. Esimene päev tuleb ikkagi liidril ju teed puhastada. Teisele päevale stardivad siis pööratud järjestuses.
Esimene lause kohe: The FIA is considering a change of regulation ahead of the next round of the World Rally Championship to reverse the running order on rallies.Toetusin oma jutuga eesti meedias kajastatud uudisele. Kuigi tean, et ega eesti meediat saa uskuda mitte kunagi.
-
- II järgu kommentaator
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ma arvan, et kolin viitas sellega postimees.ee uudistele mittu Ruudulipule.Kiiver kirjutas:Jah, paneme kõik Eesti väljaanded kinni ja loeme ainult rahvusvahelisi uudiseid.Kolin kirjutas:Ok ma sealt ei lugenudKidrA kirjutas:http://www.autosport.com/news/report.php/id/90898
Esimene lause kohe: The FIA is considering a change of regulation ahead of the next round of the World Rally Championship to reverse the running order on rallies.Toetusin oma jutuga eesti meedias kajastatud uudisele. Kuigi tean, et ega eesti meediat saa uskuda mitte kunagi.

-
Ma lihtsalt tahan öelda seda, et pole vaja neid mutta tampida. Eks nad loomulikult teevad vigu, kuid me sisuliselt igapäevaselt püüame neid aidata. Sest minu hinnangul suhtumine "Kõik on jobud, ainult meie teame absoluutset tõde" kaugele ei jõua. Milleks sõimata kui saab aidata?Lithium kirjutas:Ma arvan, et kolin viitas sellega postimees.ee uudistele mittu Ruudulipule.Kiiver kirjutas:Jah, paneme kõik Eesti väljaanded kinni ja loeme ainult rahvusvahelisi uudiseid.Kolin kirjutas: Ok ma sealt ei lugenudToetusin oma jutuga eesti meedias kajastatud uudisele. Kuigi tean, et ega eesti meediat saa uskuda mitte kunagi.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma viitasin just oma jutuga Postimehe ja Õhtulehe artiklitele. Kõik teevad vigu. Aga paraku nendel kahel on neid vigu kogu aeg.
Rally.ee ja Ruudulipp.ee on need portaalid mida muidu loen.
Sorry kui kedagi solvasin. Seda mul plaanis polnud.
Rally.ee ja Ruudulipp.ee on need portaalid mida muidu loen.
Sorry kui kedagi solvasin. Seda mul plaanis polnud.
-
Mini esitlusel Oxfordis näidati sellist videot
http://www.youtube.com/watch?v=_-dm628G ... detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=_-dm628G ... detailpage