PS. Siilike, panin Su RF2 teiseks kohtununiks. Loodan, et see Su sõitu nüüd tuksi ei keera
Noh,eks ta veidi tülikas on ja kaks tundi pidevalt jälgida kõike toimuvat võib olla üsna koormav,aga eks näis.
Igatahes soovin meie EE võistkonnale kõike paremat õhtuseks sõiduks ja loodame,et seekord on siiski õnn ka meie poolel!!!
Siin on palju RBR`i fänne. On ka neid, kes RBR`iga pole sõitnud. On neid kes otsivad vaheldust.
Pinged maha ja vaatame ilusat meenutust Richard Burns Rally`st.
Mehed!!! Te kõik tegite Super sõidu ja minu arvates isegi ületasite ennast!!! Eksimusi ja viperusi esines kõigil ning igale osalejale jäi miskit hinge kriipima.
Samuti oli ka EU meeskond tugev ja võitlusvalmis. Mr Pants näitas täpselt sellist tempot, mida võis temalt ka oodata. Üllatajaks oli Toansejo, kes võitles oodatust tunduvalt vapramalt.
Treik,pole sul häbeneda midagi,sest omad punktid tõid ära ja arvatavasti saime päris suureskoorilise võidu.
Natuke kahju on EU kaptenist Mr.Pantsust,et nende tiimil polnud sellist distsipliini nagu meil - EU meeskonnas puudusid Sebra ja Nunsiopro.Samuti vaevles vist netiprobleemide küüsis Pantsioterra,sest mees üritas sisse logida tulutult esimestel sõitudel ja lõpuks alles Küprosel see õnnestus,aga hiljem kukkust ta veel mitmel korral välja ning see venitas toa päris pikaks,sest ei saanud ju enne rajale minna,kui kõik rajal või Krusa lõpetanud.Samas ei tohiks see mingil määral kahandada meie võidu väärtust,sest Sebra oli enne starti netis harjutamas,aga ju ta siis otsustas,et ei stardi,sest ei näinud teda kordagi kasvõi üritamas sisse logida...
Krusa manitsusest,et see on meeskonna sõit ja tuleb mitte hullu panna,oli kasu.Sai nii enamvähem aegadega asjad ära sõidetud,aga just need kus ma olin kindel,et panen korraliku aja,lõpetasin bambuses...
Igatahes kuigi ametlikku kinnitust veel pole,siis tahaks ikkagi tänada kõiki hea võistluse eest!!!Õiglus on jälle jalule seatud!!!
No nii kaaskannatajad sai siis ka eile EE meeskonda "aidatud" arvatavasti rohkem kahju tehtud kui kasu toodud a lõpp hea kõik hea ja tundub, et siiski tänu EU korralagedusele ja EE püüdlikusele saame siiski võidu ka seekord koju jäetud. Ise kui mingi 16st rallist 10 punkti suudan tuua siis olen juba rahul kuigi eesmärgiks võetud WRC Master ja DINH alistamisega sain 0 trenniga kenasti hakkama ja võiks isegi öelda, et võitsin neid ipponiga
Igatahes tänud ka minu poolt kõigile pingutuste eest ning tänud korraldajatele ning nendele edu ja närvi tulemuste välja selgitamisel.
Jääb vaid oodata Varia hooaega. Edu kõigile ning nagu ikka flat-out!
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Well, that, as they say, went a bit t*ts up In RF2 an unforeseen and still unknown problem left team EU without Sebracercoel. Sadly, Panciaterra had big connection problems and it would seem that Patrickhate did too. E A Presley was as solid as ever though.
A full house for RF1 came with mixed results. Toansejo and Daddy C drove respectably against EE big guns, most noticeably on SS9. DINH and WRCmaster drove like the diehards they are. For myself, pad problems from SS11-15 made the steering erratic and unpredictable. The car veering left when actually turning right caused a crash on SS11. Correcting the steering through SS12-15 cost around 2 sec per stage. Overall pace was ok but i strongly suspect not enough against RF2 times.
In the words of Bollo... "i got a bad feeling about this"