83. Rallye Monte Carlo 2015
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 83. Rallye Monte Carlo 2015
Ott oli ainus kellel higi ei jooksnud, nagu oleks kodust rahulikult tulnud 

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Sellist algust poleks isegi unes osanud hetkel näha. Pulssi on raske leida.
See paneb nagu õmblusmasina nõel.
See paneb nagu õmblusmasina nõel.
Onboardist vaadatuna tundus Otti sõit ikka väga kontrollitud ja rahulik, teistel autod laperdasid.
Noh, samas miks ma mitte. Meenub 2009, kui minu mälu järgi Urmo Aava Iirimaa MM-rallil avakatsetel esimeseks tõusis. Tol korral oli asi vihmas ning rehvivalikus.Tann kirjutas:Sellist algust poleks isegi unes osanud hetkel näha.
Loodetavasti Tänak suudab reaalselt esikolmiku konkurentsis püsida - lõpuni välja.
Sõbrad, see on ikka super algus hooajale. Veidi ettevaatlikuks teeb see Oti ja Raigo SS1 tempo, kuid vinge on Eesti lippu leaderboardis nii kõrgel taas näha. Ok, ok ärme veel liialt hõiska, sest see oli alles SS1, kuid mega hea meel on ikkagi. Mr.Loeb i ees ikka sügav kummardus, mees näitab taas, et pole see Citroen VW midagi nii maas arengus, kui õige tihend rooli ja istme vahel. Lisaks teeb veel headmeelt, et MM-hooaja avapäeval kohe ka foorumis uus kasutajate rekord 503 kasutajat. See teeb head meelt, et fännid taas foorumi üles leidnud ning meenuvad vanad head foorumi algusajad ja Märtini, Aava sõidud. Kena hooaega kõigile ja üritan sel hooajal kõikidele rallidele teha ka eelvaated ning Karli teema alla on varsti tulemas ka intekas Martiniga mida ette valmistan nii, et veelkord minu poolt kõigile head alanud rallihooaega!
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Ralli on ikka üle ootuste hästi alanud. Igaks juhuks peaks vist kõik oma validooli varud üle vaatama, et tervis ikka vastu peaks. 

Vähemalt hea vabandus on olemas.Suurkala kirjutas:Krt kui nii edasi läeb, siis homme küll tööle ei jõua

Otil on alati rallid alganud hästi, aga loodetavasti jõuab sama ilusti nagu alustas ka lõpuni.
Vahet ei ole mis tulemus tuleb. Peaasi, et mehed lõpetaksid ja mõned punktid koguks.
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Hoiatus! Homme on perearstide telefonid tugevalt ülekoormatud.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Leidsin PM-ist ühe hea kommentaari Oti laimajatele.
Tüüpiline t..rapäine soojaõhupuhujast eestlane.

Tüüpiline t..rapäine soojaõhupuhujast eestlane.

Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Oma tervise huvides ei maksaks PM ja Delfi kommentaare lugedaLithium kirjutas:Leidsin PM-ist ühe hea kommentaari Oti laimajatele.
Tüüpiline t..rapäine soojaõhupuhujast eestlane.![]()
Mõned? Ma ise arvan, et näiteks Top 5 koht oleks väga hea algus hooajale. Samas võib eeldada, et katselt katsele tulemused omajagu kõiguvad, sõltudes rehvivalikust ja oludest.Füürer kirjutas:Vahet ei ole mis tulemus tuleb. Peaasi, et mehed lõpetaksid ja mõned punktid koguks.
Ma isegi ei viitsi minna sinna, seal "teadjaid ja oskajaid" liigagi paljuLithium kirjutas:Leidsin PM-ist ühe hea kommentaari Oti laimajatele.
Tüüpiline t..rapäine soojaõhupuhujast eestlane.![]()