Ma hakkasin seda mõtlema (see võib harjumesks saada ) et vana rallipeerud, ainult heas tähenduses, jäävad juba pikemat aega noortele alla. eelmine aasta ei saanud samuti colin ja carlos markkost kiireimaid aegu sellel rallil. Selle aasta tempo vahedest vanad vs noored ei maksa üldse rääkida. Kurb aga tõsi on see, et tiimijuhtidel on tõesti mõtet lasta minema vanad ja head (mitte küll superhead aga head) sõitjad pensionile ja ruumi teha nortele nagu Ford seda tegi. Selles valguses tundub isegi imelik, et sidrun Sainzi jättis (jumala eest, mul on sellest ainult hea meel), kuid see tundub nö lühinägelik samm. Samas võis olla küsimus vaid puhtralt materiaalne ehk siis tänu Sainzi Telefonicale ja MovieStarile. Ahh, pikaks hakkab siin kiskuma. Ootame järgmist katset
Markko uus kiivri värv on päris hea. Juba nagu Trullil F1-s Üldiselt olen ma selle kinnise kiivriga juba nii ära harjunud et kui nt. Küprosel ta lahtise kiivriga oli, vaatasin et mis jubedus see tal peas on
Markko ma arvan kannab EOS i logosi puhtalt respectist nede vastu edasi oma kombel ja kiivril. Ilma nendeta poleks ta seal kus ta praegu on ja see on nö. tänu neile tehtud töö eest.
Motomaailmas on palju selliseid tegijaid. Näit. Alzamora kelle kunagine esimene sponsor oli Chupa Chups. Nüüd ammu enam pole. A mees ise on juba 125te maailmameister ja kiiver siiani chupa chupsi disainiga just respectist nende vastu, et nad teda usaldasid ja oma rahaga riskisid.
Arvan, et sama ka Markkoga.
to.Carlos: Arvan oopis, et Markko läx sidrunist küsima, et juhul kui Ford järgmine aasta "puhkab" äkki neil on mõni vaba koht
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P