Ma hakkan üha enam seda SupeRally värki pooldama, kui vaaata selle nurga alt mis markkole kasulik oleks. Hetkel on ta viimased kolm rallit kõik esimesel päeval katkestand ju
Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aasta on mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Tiim on suutnud ehitada kiire ja vastupidava masina, ning Loeb ise ei tee ka sõiduvigu
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aastaon mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Tiim on suutnud ehitada kiire ja vastupidava masina, ning Loeb ise ei tee ka sõiduvigu
Oota millest sa räägid mees
Me siin Gafferiga alles selgitasime ju, et Märtin tuleb 2004 Maailmameistriks
Kolin kirjutas:Aga olgem ausad Loeb on seda tiitlit väärt. Eelmine aasta oskas mees ainult asfaldil sõita. Aga see aastaon mees igal pool nõudleja. Seega Loeb on väga hea sõitja. Mul isiklikult ei ole kahju kui ta selle tiitli peaks võitma.
Oota millest sa räägid mees
Me siin Gafferiga alles selgitasime ju, et Märtin tuleb 2004 Maailmameistriks
Vaatan tõele silma MEES
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Unfortunately, the Estonian rolled over his Focus in SS 5 and was not able to continue. Although the crew appears to be uninjured, co-driver Michael Park is slightly bruised and Markko Martin has been air-lifted for a check at the hospital.
Plaan minna kohe esimese katse starti. Eestilipuga ja Märtini särkidega Märtinil tuju rõõmsaks, et tulemus tuleks selline nagu eelmisel aastal tulemas oli...