Sander Gryn kirjutas:
Krt...Mis PEUGEOT´i tiimil viga on??? ÜKS sõitja ainult??? Rahad otsas, et ei suuda sõitjatele palka maksta???
Äkki oleks aeg uusi sõitjaid vaadata???
Räägin Pantsiga asjast.
Kui keegi viitsib kaasa elada, siis hakkan aegu arvutama...
Sander Gryn kirjutas:
Krt...Mis PEUGEOT´i tiimil viga on??? ÜKS sõitja ainult??? Rahad otsas, et ei suuda sõitjatele palka maksta???
Äkki oleks aeg uusi sõitjaid vaadata???
Räägin Pantsiga asjast.
Kui keegi viitsib kaasa elada, siis hakkan aegu arvutama...
Mõtlesin sellele, juba eelmise kokkuvõtte tegemisel, kuid jätsin mainimata.
Paraku on tõsi see, et meeskondlik tiitel on nagu topelt põnevus ja see on nii mõnelegi (k.a. minule) tähtis st on millele jälle kaasa elada.
Kui meil uusi sõitjaid pole võtta, võiks ju meeskonnad ühendada ja tekitada terviklikud meeskonnad.
Siilikuusk annaks pool oma kuningriigist, et ainult Fordi saaks.
For Fun sõitjatele(mitte aktiivsed osalejad) võib ju jätta oma meeskonna, kuid tõsiselt asjasse suhtujad peaksid ikkagi kuuluma tõsisesse meeskonda.
Loodan, et kedagi ei solvanud ja see on lihtsalt minu ettepanek.
Congratulation Sebracercoel!
Riho P _ embame!! Kastanid hakkasidki juba ära kõrbema.
Sander tõestas jälle, et aeglase masinaga saab väga kiirelt sõita.
Congratulation Sebracercoel. Riho P Õnnitlused!!!!
Tänud Milor II minu kolmanda koha eest
Oma tiimi ma siin tänama ei hakka , nemad ei näinud selle poodiumikoha saavutamisel üldse vaeva...pidin oma rahakotist mehaanikutele palka maksma, kuna SUURED bossid puhkasid koos KAHE Peugeot´i tiimi sõitjaga ikka veel Mexicos ja rüüpasid tequilat.
Igatahes oli teiega põnev võistelda.
kait kirjutas:Ex me kõik annax pool kuningriiki,et Fordi või Fiatiga sõitta,aga siis on ju kohe nende meeskonjdade eelarve lõhki ja sõitjad ilma palgata
Oh,ma sõidaks ilma palgata ja peale võistlust peseks kõigi tiimikaaslaste autod ka ära,et poodiumil särada saaks!!!
Aga küsimus korraldajatele,et kui palju läheks maksma eratiimi Fordi liitumine sarjaga???
...või näiteks on kuulda,et Swifti omanikud pole enam huvitatud juuniori tiimi doteerimisest ja on otsustanud sarja kohta maha müüa Fordile,kes on juba ammust aega oodanud võimalust oma juunior tiim välja tuua????
>
0
Viimati muutis alk, 25 Sept 2008, 10:40, muudetud 1 kord kokku.
kait kirjutas:Ex me kõik annax pool kuningriiki,et Fordi või Fiatiga sõitta,aga siis on ju kohe nende meeskonjdade eelarve lõhki ja sõitjad ilma palgata
Oh,ma sõidaks ilma palgata ja peale võistlust peseks kõigi tiimikaaslaste autod ka ära,et poodiumil särada saaks!!!
Aga küsimus korraldajatele,et kui palju läheks maksma eratiimi Fordi liitumine sarjaga???
Isegi mina tõmbaksin närusele Peugeotile vee peale ja liituks Fordi eratiimiga mille nimi võiks olla "Team Estonia" :P:P
Isegi mina tõmbaksin närusele Peugeotile vee peale ja liituks Fordi eratiimiga mille nimi võiks olla "Team Estonia" :P:P
yess,ja siis me võidaksime kõik ära ja oleksime ilmamestrid...TEAM ESTONIA...see kõlab igatahes uhkelt!!!
Hetkeseisuga on meil 5 sõitjat (Burns, Rubic, Sordo, Patrickhate, Annu), kes pole kordagi rajal käinud ja üks piloot (QJU) on sooritanud ainult ühe satrdi.
Seega osalevad 8-st meeskonnast 6,5 meeskonda.
Kui Treik tõesti kavatseb lahkuda, siis jääb ainult 2 tervikliku meeskonda e. mõlemad Fiatid.
Minul poleks midagi selle vastu, kui moodustada kuuest poolikus meeskonnast 3 toimivat meeskonda ja kaks reservi.