Great job Mister Pants!
Krusa ... avalikustas õnnevalemi. stabiilsus + kiirus = tiitel
Hästi tehtud ja jätka samas vaimus.
Sandrile tugev käepigistus ja ... sellise ajavahega ma sulle enam kaotada ei taha. Ei iial!
Ai-ai, pepu on kõrgelt kukkumisest nii valus - nii valus.
>
0
Viimati muutis Milor, 11 Sept 2008, 08:48, muudetud 1 kord kokku.
Milor kirjutas: ... sellise ajavahega ma sulle enam kaotada ei taha. Ei iial!
Ära karda... ei kaotagi.
Mul selline asi, et tööl on palju aega, aga pleikarit pole ja kui õhtul hilja koju jõuan, siis pole jaksu trenni teha
Eks mu joppamised peavad ükspäev lõppema ka
Võib jälle täiega pühenduda õhtustele võistlustele. Ainuke asi, et ma hetkel tiimis reserv vend, pole autot, pole kaardi lugejat ja pole raha.. ainult suur tahtmine rallit sõita on. Ühesõnaga tiimikaaslased pean teid veel 3 teisipäeva alt vedama siis saan lõpuks omale mängu.
Kuna ma oma ps2 maha müüsin, müüsin ka mängud... kus mina pidin teadma, et uut wrc ei tule :p.
annu333 kirjutas:Kuna ma oma ps2 maha müüsin, müüsin ka mängud... kus mina pidin teadma, et uut wrc ei tule :p.
Kas sul on juba plaat tellitud?
Kui ei ole, siis vast saad mängu kiiremini mõnelt varasemalt sõitjalt?
Kindlasti uuri ka kuulutusi. Nt. Suurkala sai 100.- eeguga Evolvedi + veel kaks mängu.
Ma ise loodan ,ka kui aus olla siis 3 nädala pärast umbes kohal olla kuna nüüd lähen pisikesele puhkusele ja siis tagasi ja siis proovin netti uuesti tööle saada:)
>
0
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
kiilakass kirjutas:Ma ise loodan ,ka kui aus olla siis 3 nädala pärast umbes kohal olla kuna nüüd lähen pisikesele puhkusele ja siis tagasi ja siis proovin netti uuesti tööle saada:)
Tubli ja igati positiivne suhtumine!!! Usun, et Krusa leiab sulle kindlasti mõne vaba masina.
annu333 kirjutas:Kuna ma oma ps2 maha müüsin, müüsin ka mängud... kus mina pidin teadma, et uut wrc ei tule :p.
Kas sul on juba plaat tellitud?
Kui ei ole, siis vast saad mängu kiiremini mõnelt varasemalt sõitjalt?
Kindlasti uuri ka kuulutusi. Nt. Suurkala sai 100.- eeguga Evolvedi + veel kaks mängu.
Mulle pakuti kus juures 900.- aga see oli isegi selle mängu jaoks liiga palju.