Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Sellegi poolest minu tugev poolehoid Galli-le ja Mitsule. Onju Tom?
Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Yep see aasta mul tugev poolehoid Mitsule (muidugi ka märtinile).
Muidugi võiks olla kõigil mitte mingeid probleeme aga tegemist on autospordiga ja kõigil võib midagi juhtuda
Fulber kirjutas:Galli-st tegelikult ses mõttes kahju siis. Temast mitte sõltuvatel asjaoludel kaotas koha, aga kuna tegemist oli koha kotusega Märtinile, siis ...
Muidugi võiks olla kõigil mitte mingeid probleeme aga tegemist on autospordiga ja kõigil võib midagi juhtuda
Ju ta ikka miski kolaka küttis. Ega need autod päris ise ka ei lagune. Kuigi mõned on tõesti tugevamad.
Ju ta ikka miski kolaka küttis. Ega need autod päris ise ka ei lagune. Kuigi mõned on tõesti tugevamad.
Jah juba läks meelest et ta sõitis millegi vastu aga seda võib ikkagi kõigil juhtuda sest eelmised tõmbavad kive sõidujoonele ja ongi pauk käes.
Toni, Henning ja Harri on ikka väga tihedalt koos, täna jäi veel Toni peale, kuid Harri liigub tõusvas joones, saab näha mis homme toimub. Igatahes väga põnev ralli.
No eelmine aasta lagunes Mitsu üsna mitu korda tõesti mitte midagi tehes.
Tehasemeestest pole veel keegi katkestanud? Vot see on vinge.
Solku siis suurendas veel vahet Bossega homseks.
Top3 hulgas pole veel midagi kindel ja Grönholm annab endast homme kindlasti rohkem kui maximum, et hooaja esimene võit saavutada.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kahju on Gallist! Uskumatu et katkise assiga nii palju kaotust tuli sel lühikesel katsel!. Küll see auto korda tehakse, selles pole kahtlust.
Igatahes saab homme huvitav olema! Grönholm on kõva chaser ja loodetavasti suudab ka Markko mõne katsevõidu võtta.
Seniks over and out, kohtumiseni hommikul!
Erkki kirjutas:Markko sõit on täpselt selline nagu ta lubas, et kiirem kui montes Järgmine rally vast juba hakkab poodiumi kohti noolima ning siis NZ võiks juba esimene võit tulla
Eh, enne võiks mõni katsevõitki tulla. Aga loodame, loodame. Tegelt peab Markko ikka järgmiste rallidega tempot tõstma, et konkurentsi jääda. Aga küll ta tõstab!!!!!
Nüüd võiks Seb pisut langeda
Mõned minutid lisaks sellele 10 sekile tänasel viimasel katsel
quattro
I järgu kommentaator
1. P.Solberg
2.Grönholm
3.Märtin
4.Gardemeister
5.Loeb
6.Duval
7.Rovanperä
8.Tuohino