Ei taha kuri inimene olla, aga see aeg toob naeratuse näolensa kirjutas:Neu +12,4
62. CORSICA Linea Tour de Corse 2019 DAY 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: 62. CORSICA Linea Tour de Corse 2019 DAY 3
Glass half full võiks öeldaviplala kirjutas:Ei taha kuri inimene olla, aga see aeg toob naeratuse näolensa kirjutas:Neu +12,4

eile esimesele 47km katse läbimisel sai Otilt 29scalderon kirjutas:Mis te tõsimeeli arvasite, et Suninen on nii kehva mees, et annab lambist 50 kilomeetriga 23 sekki Otile ära?
Oli arvata, et tänastel kiiretel on Fordi erinevalt eilsest viimasest eelis. Hyundai kiiretel ikka praegu üldse ei liigu, Sordo kinnitab sama. Viimasel ei ole ka nendel midagi loota.ElvisP kirjutas:Neuville nagu ei pingutakski ... väga veider
Viimati muutis Ruutu, 31 Mär 2019, 10:32, muudetud 1 kord kokku.
Evans on ikka eestlane.
Suurte kogemustega ralliturist
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Evans võib natuke tagasi hoida viimasel nüüd, mis oleks hea meie mõistes...

huvitav, kas Pieznzniak suudab oma klassis võidu võtta? või crashib jälle ära
-
- I järgu kommentaator
Ma ei usu et Ott väga piiri peal sõitis, 2 punkti pärast pole mõtet riskida. Usun et võidu peale minnes oleks Evansiga sama aeg võimalik olnud, aga isegi sellest ei piisaks Suni püüdmiseks.
Evans on selle ralliga enda aktsiaid väga kõvasti tõstnud. Loodame, et tuleb ilusti lõpuni ja siis on punktitabeli nelja esimese sõitja seas esindatud kõik sõitjad. Neist ainsana Hyundai sõitja pole siis etapivõitu saanud. Tõsi, see viimane katse on vaja ka ära sõita.
Ma siiralt loodan, et pean oma sõnu sööma.Suur kirjutas:Huvitav, et näiteks All Live kommentaarides ja ka mujal kiputakse arvama, et homme tuleb suur võitlus Evans vs Neuville ja Sordo vs Ogier. Mina nagu ei oska neist kumbagi väga tuliseks võitluspaariks pidada, sest soosikud on väga selged ja mõlemad ka eduseisus.
Kas viimase kolme aasta jooksul on üldse keegi neljas mõnes sellises võitluses kellelegi Suurest Kolmikust vastu saanud?
Täna on üldse tibake paradoksaalne päev, peab lootma, et Ott punktikatselt liiga palju punkte ei saaks jne.
Ogieriga võrdsed punktid oleks ideaal, siis ei peaks Argentinas esimesena peale minema.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Mina olen ikkagi seisukohal, et tuleb niipalju punkte võtta kui vähegi saab. See 1-2 punkti võib lõpuks olla määrava tähtsusega ja ega seal suurt vahet pole kas Argentiinas stardid esimese või teisena...
Punktikatse võiks lõppeda selliselt et Ogier saab kolm punni vähem kui Ott, Ott kolm ja neuville saab neli punni. Siis läheb Neuville ühepunniga liidriks ja Oggi ning Ott võrdsed.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kood: Vali kõik
Ja tekib ka huvitav seis, et MM üldliider on mees, kes pole hooajal veel etappi võitnud!Makkro kirjutas:Punktikatse võiks lõppeda selliselt et Ogier saab kolm punni vähem kui Ott, Ott kolm ja neuville saab neli punni. Siis läheb Neuville ühepunniga liidriks ja Oggi ning Ott võrdsed.
Tõestab taas ka seda, et ei pea ainult võitma vaid ka vaja auto stabiilselt lõpuni tuua.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
-
- I järgu kommentaator
Ma usun, et Ott on samal seisukohal. Lihtsalt ei saa mõne punkti pärast liiga suurt riski võtta.aix kirjutas:Mina olen ikkagi seisukohal, et tuleb niipalju punkte võtta kui vähegi saab. See 1-2 punkti võib lõpuks olla määrava tähtsusega ja ega seal suurt vahet pole kas Argentiinas stardid esimese või teisena...
WRC2 on enne viimast katsest Gryazin liidriks tõusnud ning vahe Andolfiga 0.7 seki. Kuid Andolfil on 2 uut rehvi alla panna ning Gryazin olla oma rehvid üsna ära küpsetanud tänasel esimesel. Veiby ilmselt läks teist kohta hommikul püüdma ja sõitis ratta alt.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Ei saa aru jh. Väga veidersnakeplissken kirjutas:Andolfi stardib üldse tagant
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7