16. Rally Guanajuato Mexico 2019 DAY 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 16. Rally Guanajuato Mexico 2019 DAY 2
Tolm pidi segama. Meekel nüüd vabsee puhas tee, kuna Latvala ei startinud
Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.snakeplissken kirjutas:peab kiirem olema nendest kes tagapool stardivad?Divine kirjutas:Sellest ka minu kommentaar, et kiirust pole.snakeplissken kirjutas:Mikkelsen ütles, et täna veel rohkem puhastamist
Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Sa oled vist see Delfi valvekommentaator Kristiina Allekõrs?Divine kirjutas:
Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Viimati muutis Ruutu, 09 Mär 2019, 16:51, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
krt, see pole reaalne, et minut kiirem..? oli küll 6min vahe, aga ikkagi
No ei ole ju, vaatame katse lõpus, ma olen varsti 20 aastat rallit jälginud. Ma arvan et ma tean loogikat ja varasemaid kogemusi arvesse võttes, mis kiirus Ottil parasjagu on.Lärri kirjutas:Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
EP off
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
Et kui vahetuöt tema ees startinud Neuville'ile paneb katse lõpuks 5.3 sekundit, siis ei ole tunduvalt kiirem? Kui palju siis peab olema sinu 20-aastase kogemuse põhjal?Divine kirjutas:No ei ole ju, vaatame katse lõpus, ma olen varsti 20 aastat rallit jälginud. Ma arvan et ma tean loogikat ja varasemaid kogemusi arvesse võttes, mis kiirus Ottil parasjagu on.Lärri kirjutas:Ja ei ole siis või?Divine kirjutas: Peaks tunduvalt kiriem olema kui eespool startijad, eriti vaadates kuidas Ogier eile paugutas.
Et kui vahetuöt tema ees startinud Neuville'ile paneb katse lõpuks 5.3 sekundit, siis ei ole tunduvalt kiirem? Kui palju siis peab olema sinu 20-aastase kogemuse põhjal?[/quote]
Vaadates katse km, võttes arvesse eilseid kiiremaid aegu, tänased olud. 15sekki vähemalt, et olla kiirematega enam-vähem samas tempos.
Vaadates katse km, võttes arvesse eilseid kiiremaid aegu, tänased olud. 15sekki vähemalt, et olla kiirematega enam-vähem samas tempos.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Latvala stardis ja esimeses splitis päris korraliku ajaga.