Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

ogier 8.07,5 lõpus
Viimati muutis elchukakabra, 22 Jaan 2016, 11:30, muudetud 1 kord kokku.
I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

III järgu kommentaator

Diagnoos: rallisõltlane

III järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

V järgu kommentaator

Kui Tänak on ainuke "verts" "diimäkkidega", siis on ta erilise tähelepanu all ka omamoodi. Ikka väike moraalne kohustus lõpuni sõita või nii. Ma ei usu, et oleks tiimi huvides esimestel päevadel "aegu" näha, pigem ikka testimine võistlusolukorras ja võib-olla ralli lõpupoole võib rohkem riske võtta. Montes on liiga palju kohti kah, kus vähe laiemalt võttes võid sõidule väga lihtsalt lõpu teha. Eks sellest on siin foorumis juttu ka olnd, aga Tänaku valimine sinna tiimi on ikka ka seepärast, et vennal on sõidukäppa, pluss hea tagasiside tiimile. Märtini puhul ka ju vist sellest räägiti. Eestlased enamus sellised vast, siin ju pole eriti selliseid ainult sõitjaid mehi, pigem sellised, kellel "neliteist-seitseteist" võti ka peos püsib. Enamus vast oskab rääkida, mida muuta, Tänaku taolised oskavad lisaks veel öelda, kuidas muuta! DMACK oleks võind vabalt panna rooli mõne briti või vabsee hiinlase, oleks mingi seos promo mõttes ka olnd firmaga, aga ju pole tolku sellest, vaja on asjalikku tegelast sanga
Ja siukse naiivse positivistina nagu ma olen, pole ju võimatu, et DMACK 10-konna aasta pärast on numero 1-2 rehvitootja võidusõidumaalimas, eriti arvestades hiinlaste rahalisi võimalusi ja võimalikke ambitsioone! Siis on ju hää meenutada, et Tänak oli see, kes nendega debüüdi tegi rallil ja esimene, kes täispika hooaja kaasa sõitis! Oleks ju kõva!?
Ok, aitab ilast, ma loodan igatahes, et uisutab lõpuni kenasti, olgu koht milline tahes!
Ja siukse naiivse positivistina nagu ma olen, pole ju võimatu, et DMACK 10-konna aasta pärast on numero 1-2 rehvitootja võidusõidumaalimas, eriti arvestades hiinlaste rahalisi võimalusi ja võimalikke ambitsioone! Siis on ju hää meenutada, et Tänak oli see, kes nendega debüüdi tegi rallil ja esimene, kes täispika hooaja kaasa sõitis! Oleks ju kõva!?
Ok, aitab ilast, ma loodan igatahes, et uisutab lõpuni kenasti, olgu koht milline tahes!
Faastseliina.
IV järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator