Tehasetiime on meil nii vähe ju. Lisaks neljale tehasemasinale sõidab igal pool inimesi, kellel üks auto. ( Ja vaevalt, et neid hooldusmasinaidki nii lõputult on.)
Põhjus miks Karli auto Portugalis kohal oli ,oli see ,et Karli auto tuli lennukiga aga Otti auto tuleb laevaga ja laev sõida KUU aega!
Ja auto ju ei jõua kuna Jordaaniasse on ka pikk sõit.
Tuhman kirjutas:Põhjus miks Karli auto Portugalis kohal oli ,oli see ,et Karli auto tuli lennukiga aga Otti auto tuleb laevaga ja laev sõida KUU aega!
Ja auto ju ei jõua kuna Jordaaniasse on ka pikk sõit.
Me elame 21. sajandil ning juba pikemat kasutatakse transportlaevadel mootoreid, mitte purjeid.
Aitab äkki sellest juba. Ma olen ikka päris kindel et auto tagasi jõudmisega pole siin mingit pistmist. Jordaania polnud enne hooaega juba plaanides ja kuna on võimalus et 8-st 1 etapp võib vahele jääda siis on loogiline et seda võimalust ka finantskaalutlustel kasutatakse, miks just Jordaania, vot ei tea. Aga see auto kohalejõudmine ja lennukite laevade pläma on küll paras huumor.
Õhtuleht täna kirjutas ka et Ott Tänaku osalemine Jordaanias on kahtluse all,kuna laeval mille peal on autod,töötab ainult 1 mootor.Ei pidavat vist õigel ajal kohale jõudma.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
maailmameister kirjutas:Õhtuleht täna kirjutas ka et Ott Tänaku osalemine Jordaanias on kahtluse all,kuna laeval mille peal on autod,töötab ainult 1 mootor.Ei pidavat vist õigel ajal kohale jõudma.
Aru ma ei saa, kust need ajakirjanikud selliseid andmed võtavad, et Tänak Jordaanias sõidab.. müstika
Et saada adekvaatset infot, siis see ei ole küll põhjus, miks Eesti spordimeediat jälgida. Eesti meedia on pigem meelelahutus, õige ja huvitav info tuleb kahjuks ikka mujalt - mina saan infot motorsportforums.com ja twitteri saitidelt. Kuigi Veerpalu keissi puhul üllatas mind see, et neil oligi tegelikult õigus!
Tehnikaspordiuudiseid on Eesti meediast halenaljakas lugeda ... tagasi teemasse nüüd