Toyota meeskonna liikmed lahkusid Brasiiliast Renaulti ja Ferrari tiimi sümboolikat kandes, kartes võimalikke kokkupuuteid keevavereliste brasiilastega Hoiatajaks oli ei keegi muu kui Massa ise.
f1technical
>
0
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]
Päris pingerikas sõit oli kuni viimase ringini kus rikkus minu lemmiku lootused T.Glock aga jah Massa võttis kõik mis ta suutis kuid need 2 hooaja alguses katkestatud GP maksid Massale meistritiitli.
Uskumatu sõit oli,täesti rabav eriti need 10 viimast ringi ning veel tulisemaks läks siis kui 3 ringi enne lõppu möödus Hamiltonist Vettel.
Ma tõstsin juba käed ülesse ja hõiskasin aga siis nägin kuidas üks Ferrari mees ütles välja hava uudise ning seejärel klaasist kapi purustas
Aga nagu Schumachergi usun ka mina,et Massa teeb järgmine aasta kõik,et see ära teha
rally kirjutas: jah jäin hiljaks aga enne ei tulnud pähegi ,kui nägin Brasiilia GP teemat.
Aga see oli ju ainult kuu aega tagasi
Hea rally ! Kindlasti tunnevad kõik varajasemad Rallifoorumil osalejad rõõmu, kui siia lisanduvad uued toredad inimesed, kellel midagi uut ja informatiivset öelda on. Küll aga muutub olukord naeruväärseks, kui uued tulijad hakkavad kõikvõimalikke lehekesi nagu peldikuseina täis kritseldama . . .
Rally, ehk mõtled enne kui ütled
rally kirjutas: jah jäin hiljaks aga enne ei tulnud pähegi ,kui nägin Brasiilia GP teemat.
Aga see oli ju ainult kuu aega tagasi
Hea rally ! Kindlasti tunnevad kõik varajasemad Rallifoorumil osalejad rõõmu, kui siia lisanduvad uued toredad inimesed, kellel midagi uut ja informatiivset öelda on. Küll aga muutub olukord naeruväärseks, kui uued tulijad hakkavad kõikvõimalikke lehekesi nagu peldikuseina täis kritseldama . . .
Rally, ehk mõtled enne kui ütled
Äkki viitsid kerida natuke ülespoole ja vaadata,mida ma kirjutasin,mitte vaadata alati mis viimane komentaar on