Neste Oil Rally Finland 2007
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
[quote="Frank"]Kes siis võtavad vaevaks minna kaasa elama viiele Eesti ekipaazile Soome?quote]
Kindel minek ja kokku meid 14 kui ma ei eksi.
Siinkohal küsikski kogenumate abi: Katsed, mida vaadata tahame oleks:
SS 1 Killeri 1
SS 4 Palsankylä 1
SS 6 Mökkiperä 2
SS 9 Lautaperä
SS 14 Ouninpohja 1
SS 15 Leustu
SS 17 Ehikki 1
Kui jõuame, siis ehk veel lisaks midagi.
Kui kellelgi on nendel katsetel omast kogemusest mõni hea koht soovitada ja on nõus seda teistegagi jagama, oleksin tänulik.
Seni ei ole sattunud kohtadele, kus eksitakse (ei ole pahatahtlik ja ei soovi, et eksitakse, kuid seda tehakse niikuinii kuskil ja siis seda tahaks näha).
Ette tänud,
Arks
SS 1 Killeri 1
SS 4 Palsankylä 1
SS 6 Mökkiperä 2
SS 9 Lautaperä
SS 14 Ouninpohja 1
SS 15 Leustu
SS 17 Ehikki 1
Kui kellelgi on nendel katsetel omast kogemusest mõni hea koht soovitada ja on nõus seda teistegagi jagama, oleksin tänulik.
Seni ei ole sattunud kohtadele, kus eksitakse (ei ole pahatahtlik ja ei soovi, et eksitakse, kuid seda tehakse niikuinii kuskil ja siis seda tahaks näha).
Ette tänud,
Arks
meil naised saunas rääkisid, et miskid sommid olid paremad punktid kepsu jaoks sisse tagunud ja pidid ca 3,5€ küsima selle eest. Kui tõene see jutt on ei tea. Meie mehed pidi prooviks ostma ja vaatama kui head punktid need siis on.
F1 ja WRC ennustus/meeskonna haldus www.sportmanager.ee
kunagi pakkus sellist asja wrc.area.ee minu teada kui ma ei eksiSLy kirjutas:Tulemused moblale.
Kunagi tellisin,aga enam ei mäleta kust.
Äkki keegi oskab aidata ?
Ette tänades !

Kas sellega tegu ?jackass kirjutas:meil naised saunas rääkisid, et miskid sommid olid paremad punktid kepsu jaoks sisse tagunud ja pidid ca 3,5€ küsima selle eest. Kui tõene see jutt on ei tea. Meie mehed pidi prooviks ostma ja vaatama kui head punktid need siis on.
http://www.nesteoilrallyfinland.fi/en/15661.html
ehk siis http://www.nesteoilrallyfinland.fi/en/rallyshop/
Arks
ehhe...tundub jah seesama olevat. Arvasin, et keegi põlve otsas midagi kokku treinud aga neh korraldajad ise hoopis asja valmis teinud.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kindlasti soovitaks minna Mökkiperät vaatama. Seal on katse algusest ca 1,5- 2 km ulatuses trampliinid ja hüpped. See video on sama katse algusest http://www.youtube.com/watch?v=Xev0G9ZACpAArks kirjutas:Frank kirjutas:Kes siis võtavad vaevaks minna kaasa elama viiele Eesti ekipaazile Soome?quote]
SS 1 Killeri 1
SS 4 Palsankylä 1
SS 6 Mökkiperä 2
SS 9 Lautaperä
SS 14 Ouninpohja 1
SS 15 Leustu
SS 17 Ehikki 1
Ette tänud,
Arks
Ouninpohjaga on nii, et sinna Kollase maja hüppele peab minema juba eelmisel õhtul, kuna päeval oma autoga sinna ligi ei saa ja jalgsi peaks stardist minema ca 6 km ja seal on ka ülerahvastatud. Minumeelest on Ouninpohja katse esimene kolmandik pealtvaatajale üldse halvasti jälgitav, st. palju peab mööda metsa ragistama ja rahvast palju ja midagi eriti ei näe. Mugavam oleks vaadata katse lõpuosas. Samas ei soovitaks seal jälle Kakaristo ristmikku mahapööret- taaskord metsik rahvamass ja midagi eriti vaatamisväärset ei ole.
Need on minu isiklikud kogemused ja ei pretendeeri absoluutsele tõele

F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- I järgu kommentaator
Minu isiklik arvamus on, et see hüpe on tegelikult igav. Kokku juhtub seal heal juhul 2-3 pikka hüpet, ülejäänud tõmbavad hoo väga maha. Olen seal mõnel aastal käinud ja arvestades rahvamassi (vähemalt 2 h enne katse algust raja ääres), siis see vaatemäng seda ponnistust väärt ehk ei olegi. Ruuhimäki on minu meelest vaatemängulisem. See on muidugi absoluutselt subjektiivne arvamusMärtinfänn kirjutas:See kollase maja hüpe on suht jube jah.Rahva massid on metsikud.Aga hüppe tuleb heaaa

Okskulmantie osa Ouninpohjal on ka suhteliselt igav. Mõned väiksed hüpped ja lendavat kruusa. Turva oli 2006 seal tugevndatud võrreldes 2005 aastaga ning arvan, et tänavu on asi veel rangem - täpset põhjust küll ei tea miks, kuid arvan, et tean keda osaliselt süüdistada.
"Come on, you can see more than that"
Olen seda Ouninpohja kollase maja hüpet ka korra vaatamas käinud ja see metsas ragistamine ja vaateväli (ja vaatamist väärt hüpped) ei ole omavahel tasakaalus. Kuigi mõni hüpe oli ikka tõesti hea. Pigem vaataks mõnda kohta, kus on tõenäoliselt võimalik eksida.
Proovisin ka seda rallynavigatorit Garmini GPSi peale saada, aga seni pole õnnestunud. Ju ma ei jaga seda IT asja nii palju kui vaja.
AA
Proovisin ka seda rallynavigatorit Garmini GPSi peale saada, aga seni pole õnnestunud. Ju ma ei jaga seda IT asja nii palju kui vaja.
AA
Täna õhtul startival Soome MM-ralli paarisrajal toimuval Killeri kiiruskatsel sõidab Urmo Aava paaris briti Guy Wilksiga.
Aava sõidab Mitsubishi Lamcer WRC-ga, juba JWRC ajast tema konkurendiks olev Wilks Ford Focus WRC-ga.
Aava sõidab Mitsubishi Lamcer WRC-ga, juba JWRC ajast tema konkurendiks olev Wilks Ford Focus WRC-ga.
"Maailmas on ainult kolm spordiala: härjavõitlus, alpinism ja mootorisport, ülejäänud on vaid mängud!" [E.Hemingway]