aix kirjutas:Kõik on võimalik.
Seda tahaks ka mina uskuda:)
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Proovi homme netist http://www.tv.ee/Apollo kirjutas:Ja oskasingi maha magada.Vaatasin kava ja kordust ka ei ole.
No sorry mina sind küll bänninud ei ole. Esiteks minul ei ole seda võimalustki teha ning teiseks miks oleks seda pidanud tegema. Seega hoia oma alusetud süüdistused endale.wrcmasters kirjutas:need kes ei saanud nädalalõpu lebo vms tõttu saadet vaadata, leiavad selle kohta lingi (high-res MPEG2) varsti wrcmasters lehelt
PS.
loodan et Kolin ja teised "kardaanid" mind ja minu rallifoorumi kontot järjekordselt ei bänni, nagu see varem juhtunud juba on
sry, aga fakt on see et umbes 2 nädala jooksul peale minu eelmise konto tegemist see niiöelda "bänniti" ja konto kustutati ja ligipääs blokeeriti. see räägib juba enda eest ja kuna meil oli kerge individuaalne konflikt:) siis järeldasin teadagi mis... aga ok, minu viga. matkem parem sõjakirves maasse!Kolin kirjutas: No sorry mina sind küll bänninud ei ole. Esiteks minul ei ole seda võimalustki teha ning teiseks miks oleks seda pidanud tegema. Seega hoia oma alusetud süüdistused endale.
Tubli aix! See ei ole mitte üksi selline noot, mis sisaldab hirmsasti optimismi, vaid suisa loosung meile, lootust kaotavatele RF vendadele.aix kirjutas: Uskuge, need mehed ei oska elada ilma rallita. Ja usun, et Eesti tasemel rallid ei paku Markkole pinget.
väga pikk aga täiesti õige jutt, sest ka mina nautisin seda mis märtin ütles ja ott ei seganud kordagi, aga noh et selline täielik loobumine, seda tõrkus minu mõte enne mõtlemast ja veidi tõrgub nüüdki veel. austan tema otsust, tema elu aga mina ikka ääretult kurb selle peale, kuid püüan leida positiivset nendest eelnevatest hetkedest mis olid seoses tema sõiduga aga tegelt on ikkagi kui aus olla siis minult ära võetud üks väga tähtis ja oluline positiivne elamus elust ja vägisi kisub sees krampi ja selle vastu ma ei saa, sest ma oleks tahtnud teda ikka edasi wrc kihutamas näha aga äitahh nende eelmiste elamuste eest markkole ja ta ei saa sinna ise midagi parata, tema jääb minu üheks iidoliks siin spordimaailmas, sest isegi selle oti saate ajal ei lubanud ma kellelgi kodustest isegi rääkida kui markko rääkis ja õnneks saavad mu lähedased ka sellest aruhindrek kirjutas:saate põhjal tekkisid mõned uitmõtted:
1. (ilma saatetagi, juba eelnevalt sisetunde ja melka arvamuse kohaselt) kahju, et maailma arvatavasti üks paremaid rallisõitjaid on otsustanud loobuda;
2. tegemist oli arvatavasti nii MM (rääkis väga ausalt, arvatavasti, ja ei öelnud kordagi 'ei kommenteeri' või muud taolist) kui Oti (panite tähele respecti, ei ühtegi vahelesegamist!!!; ning tema puhul on see enam kui harukordne ju! - loodetavasti ei jää see intervjuu viimaseks...) ühe parima tele-esinemisega;
-----------------------
3. kahju, et MM sportlik viha (vajadus olla parim) sedavõrd üürike on/oli - need etapivõidud on väga kõva sõna ja arvatavasti siin foorumis keegi seda järgi ei tee;O), kuid arvatavasti/kardetavasti järgneva kümne aasta jooksul keegi teine Eestist reaalselt maailmameistri tiitli eest selles sarjas (WRC) ei võistle (JWRC on ju siiski võimalik, kuid arvestades kõiki asjaolusid täna, siis WRC'sse jõudmine on võimalik, kuid nr.1 olemine...);
4. tore, et MM on pragmaatiline inimene, nagu mina, sina, sina ,sina ,sina. jne.; mõistan eestlasena täielikult;
5. pragmaatikutel on spordimaailma asja vaid seni, kuni tegemist on tehnikaga ja vaid vähesel määral õnne ja spordiga - kui õnn jmt. pöörab selja, siis tundub kõik erakordselt mõtetu ja tahaks ära;
6. see 30 eluaastat - eks meil kõigil on eesmärgid saavutada ja tõestada midagi ja enamasti need soovid ei täitu; MM täitis enamuse unistusest ja vaid suurim soovidest, olla maailmameister ei täitunud- respect jällegi!, kuid krrt!!!! plaanid ja soovid muutuvad ning vahel tuleb neid pisut edasi nihutada ja olla paindlikum;
7. kahju, et see just nii pidi lõppema... ;(
anyway, olles samuti pragmaatiline inimene eestist, pean tõdema - kahju, et see läbi sai ning tänud igatahes pakutud hetkede ja põnevuse eest! - loodetavasti jääb enamus rallihuvilistest armastatud spordiala juurde (siin foorumis usutavasti kindlasti!) ja ma siiralt usun, et järgmist eestlast kõrgeimas ralliliigas ei tule liialt kaua oodata!
ja mis oleks sellest kõigest kasu?GC kirjutas:Hm, mulle meenub üks Turneri repliik pärast septembri traagikat: "olime lepingule 2006-ks väga lähedal."