Kas sul on modifitseeritud?Kui on siis ma tean milles probleem.o0tt kirjutas:Selline mure siis: Kui panen WRC 4 online, siis networkiga connectib ära. Kuid millegi pärast ta jääbki seda järgmist asja tegeme(autche...).
Kas keegi oskab öelda, milles võib olla probleem?
WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Mul ühel sõbral oli ka modifitseeritud ja ei saanud ka netis mängida. Milles siis probleem???adi007 kirjutas:Kas sul on modifitseeritud?Kui on siis ma tean milles probleem.o0tt kirjutas:Selline mure siis: Kui panen WRC 4 online, siis networkiga connectib ära. Kuid millegi pärast ta jääbki seda järgmist asja tegeme(autche...).
Ise loodan esmaspäeva õhtul juba netis mängida.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
On küll modifitseeritud.adi007 kirjutas:Kas sul on modifitseeritud?Kui on siis ma tean milles probleem.o0tt kirjutas:Selline mure siis: Kui panen WRC 4 online, siis networkiga connectib ära. Kuid millegi pärast ta jääbki seda järgmist asja tegeme(autche...).
Kas ADSL tuli põleb modemil?o0tt kirjutas:On küll modifitseeritud.adi007 kirjutas:Kas sul on modifitseeritud?Kui on siis ma tean milles probleem.o0tt kirjutas:Selline mure siis: Kui panen WRC 4 online, siis networkiga connectib ära. Kuid millegi pärast ta jääbki seda järgmist asja tegeme(autche...).
Mul oli alguses kaabli viga. Nii kui selle vahetasin ära kohe toimis.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Sain siis ka lõpuks võrku mängima, küll tööjuures, sest kodus veel ei tööta aga asi seegi, sai pea terve tänase öö mängitud ja soomet harjutatud, ei näinud täna või siis juba eile ühtegi eestlast võrgus mängimas, sellest oli küll kahjuHeix kirjutas:See oleks tõsiselt lahe ja palju huvitavam kui pelaks meistrikaid võrgus.
Loodan, et Andro võrgu probleemile saab ka lähipäevadel lahenduse.Nii vähemalt mulle lubatisiis on kohe 1 juures.

mina kimasin öö läbi wrc 5.andro kirjutas:Sain siis ka lõpuks võrku mängima, küll tööjuures, sest kodus veel ei tööta aga asi seegi, sai pea terve tänase öö mängitud ja soomet harjutatud, ei näinud täna või siis juba eile ühtegi eestlast võrgus mängimas, sellest oli küll kahjuHeix kirjutas:See oleks tõsiselt lahe ja palju huvitavam kui pelaks meistrikaid võrgus.
Loodan, et Andro võrgu probleemile saab ka lähipäevadel lahenduse.Nii vähemalt mulle lubatisiis on kohe 1 juures.
. Täna õhtul olen jälle platsis, et saksat harjutama hakata, loodan et rallifoorumist veel keegi.
Millal olemas oled võrgus? Täna õhtul peaks mina u 9st kindlasti kohal olema, et Sakamaad harjutada ja teisi rallsii ka.Jokercom kirjutas:tahan ka wrc 4 sõita teiega.olen seal jokercom.
Endal on mul WRC5 olemas. Mäng on veel olemas Krusal, Erryl, Adi007, Kambul, Burnsil.
Proud supporter of Angry Duck
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Püüan ise ka veidi õhtul lammutada. WRC5 on olemasStrike kirjutas:Millal olemas oled võrgus? Täna õhtul peaks mina u 9st kindlasti kohal olema, et Sakamaad harjutada ja teisi rallsii ka.Jokercom kirjutas:tahan ka wrc 4 sõita teiega.olen seal jokercom.
Endal on mul WRC5 olemas. Mäng on veel olemas Krusal, Erryl, Adi007, Kambul, Burnsil.