Strike kirjutas:wrc raadio küll räägib, et Markko hetkel Bossest katsel kiirem.
Kas mulle ainsana tundub või teistele ka, et Markko on sellel hooajal kuidagi palju "nutma" hakkanud?
Küprose ralli 1 päev:
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
see on nagu kalendriga jubahindrek kirjutas:raadios hakati nüüd ikka lõpuks õiget juttu rääkima, s.t. bosse markost 4. splitis 15sek kiirem
Strike kirjutas:wrc raadio küll räägib, et Markko hetkel Bossest katsel kiirem.
Kas mulle ainsana tundub või teistele ka, et Markko on sellel hooajal kuidagi palju "nutma" hakkanud?
rallinarkar
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
ma ei tahtnudki vaielda, vaid see oli repliik, ära ärrituBeef kirjutas:Sellistel teemadel vaieldakse sl õhtulehe ja delfi kommentaaridesjolev kirjutas:huvitav, kas eraelus kõik korras?Strike kirjutas:wrc raadio küll räägib, et Markko hetkel Bossest katsel kiirem.
rallinarkar
Nomaei tea. Märtin ei vingu üldse palju.. ma kujutan ette et sellisel tasemel sõites on väga frustreeriv, kui kummid ei pea ning vedrustus ei tööta. Endal ühel talverallil juhtunud (eiei, kindlasti mitte wrc tasemel), et kummivalik täiega p'''' läks, nii, et lihtsalt polnd kiiremini kui 80 kmh tunnis võimalik sõita.. samas konkurendid seal kulgesid 120..140kmh. Ja ei olegi midagi teha. ei püsi teel ja kõik.. ja kui mehhaanikud ei kuula mida sa räägid... ning tahmarõngaste arendustöö metsapoole läheb... eks siis kisamine olegi see ainumas tegevus, mis oma närve natukenegi rahustada aitab.
saan kõigest aru, kuid mitte sellest, kuidas bosse suudab näidata superaegu ja tiimikaaslane mitte...
toomasa kirjutas:Nomaei tea. Märtin ei vingu üldse palju.. ma kujutan ette et sellisel tasemel sõites on väga frustreeriv, kui kummid ei pea ning vedrustus ei tööta. Endal ühel talverallil juhtunud (eiei, kindlasti mitte wrc tasemel), et kummivalik täiega p'''' läks, nii, et lihtsalt polnd kiiremini kui 80 kmh tunnis võimalik sõita.. samas konkurendid seal kulgesid 120..140kmh. Ja ei olegi midagi teha. ei püsi teel ja kõik.. ja kui mehhaanikud ei kuula mida sa räägid... ning tahmarõngaste arendustöö metsapoole läheb... eks siis kisamine olegi see ainumas tegevus, mis oma närve natukenegi rahustada aitab.
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
hindrek kirjutas:saan kõigest aru, kuid mitte sellest, kuidas bosse suudab näidata superaegu ja tiimikaaslane mitte...
mina imestan sama asja üle kogu aeg
toomasa kirjutas:Nomaei tea. Märtin ei vingu üldse palju.. ma kujutan ette et sellisel tasemel sõites on väga frustreeriv, kui kummid ei pea ning vedrustus ei tööta. Endal ühel talverallil juhtunud (eiei, kindlasti mitte wrc tasemel), et kummivalik täiega p'''' läks, nii, et lihtsalt polnd kiiremini kui 80 kmh tunnis võimalik sõita.. samas konkurendid seal kulgesid 120..140kmh. Ja ei olegi midagi teha. ei püsi teel ja kõik.. ja kui mehhaanikud ei kuula mida sa räägid... ning tahmarõngaste arendustöö metsapoole läheb... eks siis kisamine olegi see ainumas tegevus, mis oma närve natukenegi rahustada aitab.
rallinarkar
TRA küll. ma ei jaksa enam. Millal sõitis bosse viimati esikohale nii, et ta ei teinud ühtegi viga? Mitu korda on bosse OMAL süül katkestanud? miks on märtin bossest tulemuste tabelis eespool? Võidab aasta lõikes see, kes on kõige kiiremini finishisse jõudnud, mitte kõige rohkem rattaid kaotand või katuseid teinud..
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Minu mõte täpselt.toomasa kirjutas:TRA küll. ma ei jaksa enam. Millal sõitis bosse viimati esikohale nii, et ta ei teinud ühtegi viga? Mitu korda on bosse OMAL süül katkestanud? miks on märtin bossest tulemuste tabelis eespool? Võidab aasta lõikes see, kes on kõige kiiremini finishisse jõudnud, mitte kõige rohkem rattaid kaotand või katuseid teinud..
Ja kellel on olnud aega seda aasta kauem teha?