Ka wrc.com ei ole eksimatu
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Nüüd siis see viimane lootus kah võetud. Vana sait ei toimi enam. Ning uuel ei ole veel sellist kohtagi kust kohast oleks võimalik mingeid splitte jälgidaErki kirjutas:Splitisüsteem hakkab töötama Java platvormil. Huvitav, miks küll??WWW.wrc.com kirjutas:Rally Live:
wrc.com's very own live product. As soon as a driver passes a split, you'll know about it with our brilliant java applet (that's real-time to you and I!)![]()
Muideks. http://wrc.com - uus sait
http://www.wrc.com - vana sait
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
On ikka. Vajuta sõitjate/tootjate meistrivõistluste tabelis 'More details' ja jõuad 'results' lehele.Kolin kirjutas:Nüüd siis see viimane lootus kah võetud. Vana sait ei toimi enam. Ning uuel ei ole veel sellist kohtagi kust kohast oleks võimalik mingeid splitte jälgidaErki kirjutas:Splitisüsteem hakkab töötama Java platvormil. Huvitav, miks küll??WWW.wrc.com kirjutas:Rally Live:
wrc.com's very own live product. As soon as a driver passes a split, you'll know about it with our brilliant java applet (that's real-time to you and I!)![]()
Muideks. http://wrc.com - uus sait
http://www.wrc.com - vana sait
Leitsin ühe huvitava koha veel. Vajuta kõige pealt "pressi" peale siis "press login" ja siis annab "not subscribed". Sealt pakkub võimalust osta rally live ülekannet 49,99 £ kuid sisse minna ei lase. Seal on ka üleval splitide tabel, kuid peale vajutada ei anna
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Minu subjektiivne arvamus on,et kui WRC splitid tõesti tasuliseks aetakse,siis on see ikka paras mats jälgitavusele,eriti veel sellise mitte just kõige telegeenilisema ala kui ralli juures.
Kõige parem (täielikum) tasuta neti-live-käsitlus on minu arust WRC kõrval just F1 ja DTM-i juures,väiksemad Euroopa sarjad kannavad netis laivina üle üksnes ajasõite ja võistluseid.
ChampCaris kahjuks aeti eelmisest aastast isegi tühipaljas live leaderboard tasuliseks,NASCARi ja IRL-i vastu pole seni erilist huvi tundnud (nende kohta täpselt ei tea).
Ent eks home samal ajal oleme WRC jälgitavuse poole pealt jälle targemad.
Kõige parem (täielikum) tasuta neti-live-käsitlus on minu arust WRC kõrval just F1 ja DTM-i juures,väiksemad Euroopa sarjad kannavad netis laivina üle üksnes ajasõite ja võistluseid.
ChampCaris kahjuks aeti eelmisest aastast isegi tühipaljas live leaderboard tasuliseks,NASCARi ja IRL-i vastu pole seni erilist huvi tundnud (nende kohta täpselt ei tea).
Ent eks home samal ajal oleme WRC jälgitavuse poole pealt jälle targemad.
-
avastasin just sellise asja, et kui nö maksma minna seda wrc+ värki, siis saab 14 päevase vaba aja ehk siis selle eest maksma ei pea ja kui selle aja jooksul ei tee unsubscribe, siis 14. päeval võtab papi su kaardilt maha, kuid kui ütled neile, et seda ikkagi ei taha, siis ei maksa midagi. Selles mõttes väga ok vär, et lasevad enne sul vaadata.
kust alt selline värk tuliJälgija kirjutas:avastasin just sellise asja, et kui nö maksma minna seda wrc+ värki, siis saab 14 päevase vaba aja ehk siis selle eest maksma ei pea ja kui selle aja jooksul ei tee unsubscribe, siis 14. päeval võtab papi su kaardilt maha, kuid kui ütled neile, et seda ikkagi ei taha, siis ei maksa midagi. Selles mõttes väga ok vär, et lasevad enne sul vaadata.
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
NASCAR'i kodukal eelmine aasta uurides sattusin mingi Live exclusive asja peale. Pidavat olema ka in-car pilt laivis ja sõitja->box side ja miskõikveel. See vist küll maksis aga kui asi on kvaliteetselt teostatud, siis oleks see ära tasunud. Ameeriklased, noh.mrali kirjutas:NASCARi ja IRL-i vastu pole seni erilist huvi tundnud (nende kohta täpselt ei tea).

gaas on endiselt laiffi
Mis ajast sina kui vana rallihunt f1 lehtedel käid?Carlos kirjutas:Rally-live nüüd kujunduse muutnud samaks kui f1-live ja muud lehed seal. Ning pildid värgid osad tasulised.
Ja mul oli ennem pilt väga tasemel, kaifisin seda vasakut menüüd ja puha. Splitilehte vaatasin ja. Pole hullu midagi. Aind katse kiireim võiks olla mingit teist värvi ja teistele võiks juurde kirjutada ka kaotuse võitjale.
Ja muideks, tõelised fännid vaatavad tulemusi wapist. Ise muidugi raja ääres.

gaas on endiselt laiffi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma regasin ennast ära WRC+ teenusele, aga noh pärast oma andmete muutmist keerati mul juurdepääs wrc+ teenustele kinni
Saatsin neile üsna vihase kirja, vaatame kuidas nad vastavad
Praegu on see seis üsna nutune seal, aga noh kuna see 14 päeva ei maksa sa midagi, siis kaotada pole ka midagi paar nädalat.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
xaus kirjutas:Ma regasin ennast ära WRC+ teenusele, aga noh pärast oma andmete muutmist keerati mul juurdepääs wrc+ teenustele kinniSaatsin neile üsna vihase kirja, vaatame kuidas nad vastavad
Praegu on see seis üsna nutune seal, aga noh kuna see 14 päeva ei maksa sa midagi, siis kaotada pole ka midagi paar nädalat.
Ma regasin kah aga ei saa nagu pihta kuidas see asi seal toimib.
Neil seal asi suht segane
Man and machine against mother nature!!!
-
kujundus on küll uhkem ja uuem, kuid nende ennustuse osa on ikka maas, see osa lehest on neil kogu aeg olnud väga kehva, just tehnilise poole üpealt, et tulemused tulevad hilja ja mõnikord jääd ka punktidest, mida sa said, ilma. Aga teisest küljest on see minu teada üks väheseid ennustusmänge, kus sa maksma ei pea, kuid võidad rahalisi auhindu ja päris suuri isegiCarlos kirjutas:Rally-live nüüd kujunduse muutnud samaks kui f1-live ja muud lehed seal. Ning pildid värgid osad tasulised.