Markko&Michael nagu polekski Wilsoni poisid ,kõik vastused mööda. Seevastu teise Fordi meeste lemmikud ja harjumused tabas vana märksa paremini eelõhtu saates ära. Igatahes edu MM-Markko ja Michael mis autoga te ka ei sõidaks ja mis värvi ta ka poleks ning et rehvitootja sobiks.
Ma igal juhul sooviks, et Markko jätkaks Fordis. Olen lihtsalt Fordi fan, see on see põhjus. Ja kuidagi sümpaatsem on see tiim kui need prantslased. Kuigi jah, see vist üsna ebatõenäoline Oleks väga soovind, et Markko just Fordiga selle tiitli oleks toonud. Nad on wilsoniga selle ära teeninud.
Prantslastest oleks etem peugeot. Bosse ja Markko respekteerivad üksteist täielikult ja mingit hõõrumist ei tekiks. Corrado on lihtsalt konkreetne mees, mis siis, pilootide vastu aga õiglane. Samas ei usu, et ta ennast Loebiga nii hästi tunneks ühes tiimis. Ega midagi, peame ootama...
Ma olen ka fordi fan ja tahaks, et Markko seal jätkaks. Aga kui tulemust pole ja Markkol on mujal paremad võimalused siis peab minema. Peaasi, et sõita saaks.....
.....ja võita ka
Grönholmil on vist leping järgmiseks aastaks ikka Peugeotis. Vaevalt Citroen hakkab Sainzi minema ajama kui ta otsustab ikka järgmine hooaeg veel sõita.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Internetilehe worldrallynews andmetel on Carlos Sainz allkirjastanud uue lepingu Citroeni meeskonnaga, kuid 2004. aasta võib hispaanlase jaoks jääda viimaseks täishooajaks, kuna Sainz plaanib järgmisel hooajal kaasa teha vaid valitud rallidel ja täita testisõitja kohustusi.
Kõik on veel lahtine, kommenteeris Sainz. Septembris kohtun meeskonnaga ning otsustame, kas soovin jätkata või ei koht on mulle olemas.
Nüüd tahetakse kolmeautolised meeskonnad taastada,kuid kolmas sõitja peaks olema viimastel aastatel väheedukas olnud.Üldiselt mõistlikum mõte,kuid iseasi kui paljud margid tuleval aastal kolme pilooti üleüldse kasutavad? Prantslased vist jah aga ülejäänud margid on suur küsimärk-Subaru harrastas kaheautopoliitikat,Mitsu-ei tea ning Fordi ja Skoda jätkamine pole ju kah 100% kindel.
Saladuskatte all võin ütelda, et ka Mitsu jätkamine järgmine aasta pole 100% kindel
Aga noh, põhimõtteliselt oleks ju parem vaadata kuute Prantsuse autot kui nelja Prantsuse autot, hehe Kuigi meeskondlikkus punktitabelis neile siis vastast ei leiduks.