Märtin: OFFROAD! + Solberg CRASH!

Maailma rallitippude käekäigust

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki

Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Soomes saab Markko jälle oma lennuvõimet proovida. Igatahes loodan, et mees on konkurentsis. Ning , et see õnnetus ei jätaks jälgi Markko kiirusele ja riski valmidusele.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Rhys Fulber kirjutas:jah, ex see soome saabki olema talle kõva proovikivi. ses mõttes, et, kui ta suudab soomes end konkurentsis hoida, s.t täiega vajutada, siis on kõik ok ja järelikult ei tekita ka tulevased rallid mehele probleemi. küll aga jah fordi mootor seab omad piirid.
Kui ma ei eksi siis pidavat Ford just Soome ralliks rajale tooma uuendatud mootori täiustatud versiooni.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
quattro
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Reactions: 0
Kontakt:

Postitus Postitas quattro »

Hea uudis:
Eesti rallisõitja Markko Märtin kinnitas osalemist järgmisel nädalavahetusel Soomes toimuval ralli maailmameistrivõistluste etapil. Eestis nimetatud rallivõistluste pileteid müüv meelelahutuskontsern BDG teatas BNS-ile, et Märtin kinnitas oma osalemist ning tema esindaja John Millingtoni sõnul on Markko tervis taastunud.
Sportnet
Parem sõita, kui kahetseda...
cruiser
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas cruiser »

Vot see on tõesti hea uudis :) :)

Loodame et uus mootor on ka hea ja et eestlaste merel on mille üle rõõmustada :) A muidugi selle üle saab ka rõõmustada et Märta üldse tervise juures on :) :P
Go Markko and Michael !!! :D
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

See on tõesti hea uudis. Läheb kuda läheb Markkol Soome rallil. Põhiline on see, et Markko on tervise juures ja taastunud.
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus »

Vaba tõlge YLE TV teksti-TV-st, pärast täna toimunud testi Kesk-Soomes.

Märtin: "Ei olnud kerge päev naasmiseks auto rooli. Tugev vihm tegi tee väga libedaks ja nähtavus oli vilets. Mu silmad ei ole veel täiesti terved"

"Ma suudan küll sõita, aga ei tea kas kiirust on piisavalt. Ei usu, et õnnetus minu psüühhikale mõjunud on."

Ühtlasi kinnitas Markko, et osaleb Soome MM-etapil.
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

vaene Markko, kindlasti ta tajub nii tiimi, kui fännide survet osalemaks Soome rallil ja ootused lootused onju üsna kõrged seatud.
ma küll ei kurjustaks, kui mees oma vaimse ja füüsilise tervise nimel loobuks Soome rallist.
Strike
Moderaator
Moderaator

Olen nõus RhysFulberiga, et tervis oluline. Samas kui arstid ja Markko ise pon öelnud, et ok ja võib sõita siis ei näe põhjust miks mitte. Ja ma arvan, et Ford on Soomes kiirem, kui Citroen ja iga punkt, mis Sebilt enale tuleb on hetkel hinnas.

Michael Park R.I.P
Tan
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator

Postitus Postitas Tan »

Strike kirjutas:Olen nõus RhysFulberiga, et tervis oluline. Samas kui arstid ja Markko ise pon öelnud, et ok ja võib sõita siis ei näe põhjust miks mitte. Ja ma arvan, et Ford on Soomes kiirem, kui Citroen ja iga punkt, mis Sebilt enale tuleb on hetkel hinnas.
See aasta on Loebi oma kahjuks! Need punktid on ainult statistika värk. Kahjuks.
Strike
Moderaator
Moderaator

Tan kirjutas:
Strike kirjutas:Olen nõus RhysFulberiga, et tervis oluline. Samas kui arstid ja Markko ise pon öelnud, et ok ja võib sõita siis ei näe põhjust miks mitte. Ja ma arvan, et Ford on Soomes kiirem, kui Citroen ja iga punkt, mis Sebilt enale tuleb on hetkel hinnas.
See aasta on Loebi oma kahjuks! Need punktid on ainult statistika värk. Kahjuks.
Arvan ka, et Seb teeb tänavu puhta töö, aga samas eelmisel aastal oli Solbergil ka kõik võimalused kadunud, aga ikkagi tuli meistriks. 8 rallit veel sõita.

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Ennem kui hooaeg ei ole läbi ei saa veel kedagi meistriks nimetada. Kuigi ja Loebil on selleks head eeldused. Üks huvitav seik siia juurde on veel see, et 2002-e hooaja lõpus peetud Race of champion-il tuli Loeb teiseks. ning 2003 hooaja lõpetas ka teise kohaga Ning kui ta eelmise hooaja lõpus Race of Championil esimeseks tuli siis ta isa ütles ka nii, et eelmine aasta olin siin teine ja WRC olin kokkuvõttes teine. Aga nüüd tulin esimeseks seega loodan meitriks tulla hooajal 2004.
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Pilt
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Fulber kirjutas:Pilt
Ehm...mida see wrc.com-i halli joone tegemiseks mõeldud täpp siin tähendab? Pane siis no konteksti ka, muidu ei saa ju aru. :D
gaas on endiselt laiffi
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Fulber kirjutas:Pilt
Mida sa öelda oled tahtnud??????
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Bardon, poisid! Läks tiba p...se! Never mind! :D
(tahtsin ära kustutada, aga te olite juba jõudnud vahepeal kommida)
Jaanus
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus »

Hehe, kas sa tahtsid seda pilti siia lisada?

Pilt
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

xaus kirjutas:Hehe, kas sa tahtsid seda pilti siia lisada?

Pilt
Mu plaan on paljastatud :D
Thanks Xaus, aitamast.

Mõtlesin, et see hirmus pauk sobiks selle teema järkuks. Kui ikka nii turvaline auto, nii hullusti ära laguneb, on ikka lood üsna karmid. Pole nagu miskit rohkem ka kuulda olnud, et kas ikka meestega kõik korras. Seekord vist pääsesid piloodid vaid šokiga, aga vaade on ikka üsna õudne.
Suur "tänu" veelkord FIA, esiautode kaotamise eest! :evil:
quattro
I järgu kommentaator
I järgu kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas quattro »

Eelmisel hooajal selliseid romusid näha polnud jah, seega esiautode puudumise süüks saab seda ajada küll, ega siis aeglasemini ei sõidetud!!!
+veel rehvivalik, see umbes nagu ise peaks praegu valima rehvid novembriks, kus võib olla igasugu ilmaolusid :P
Parem sõita, kui kahetseda...
KuriUss
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane
Kontakt:

Postitus Postitas KuriUss »

Fulber kirjutas: Mõtlesin, et see hirmus pauk sobiks selle teema järkuks. Kui ikka nii turvaline auto, nii hullusti ära laguneb, on ikka lood üsna karmid. Pole nagu miskit rohkem ka kuulda olnud, et kas ikka meestega kõik korras. Seekord vist pääsesid piloodid vaid šokiga, aga vaade on ikka üsna õudne.
Solberg ise mainis, et turvapuuril polnud kriimugi. Oli väga rahul, et nii turvaline auto on – paistab, et turvapuur oligi ainus asi, mis terveks jäi.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

KuriUss kirjutas:
Fulber kirjutas: Mõtlesin, et see hirmus pauk sobiks selle teema järkuks. Kui ikka nii turvaline auto, nii hullusti ära laguneb, on ikka lood üsna karmid. Pole nagu miskit rohkem ka kuulda olnud, et kas ikka meestega kõik korras. Seekord vist pääsesid piloodid vaid šokiga, aga vaade on ikka üsna õudne.
Solberg ise mainis, et turvapuuril polnud kriimugi. Oli väga rahul, et nii turvaline auto on – paistab, et turvapuur oligi ainus asi, mis terveks jäi.
Tõsiselt räägid või? No siis oli ta vist šokis...
gaas on endiselt laiffi
Vasta