Nooh poisid!kiilakass kirjutas:jep ma tahaks ss2 alla 2 minuti saada ja ss3 väemalt 3.10 saada
Sõtsin rootsi ss3 üldtabeli 17-nda aja - 3:12:42
Mis te vastu panete?

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Vaatame mis ajad homme testrallil välja tulevad. Ärme enne veel tuledest räägi kuna rallil teatavasti tehnikasport ja teepeal juhtub niimõndagi.....Burns kirjutas:Tundub, et Rootsis näitad sa mulle tagatulesidGirlpower kirjutas:Nooh poisid!kiilakass kirjutas:jep ma tahaks ss2 alla 2 minuti saada ja ss3 väemalt 3.10 saada
Mis te vastu panete?![]()
Jah mina ei teeks ka ennatlikke järeldusiKrusa kirjutas:Vaatame mis ajad homme testrallil välja tulevad. Ärme enne veel tuledest räägi kuna rallil teatavasti tehnikasport ja teepeal juhtub niimõndagi.....Burns kirjutas:Tundub, et Rootsis näitad sa mulle tagatulesidGirlpower kirjutas: Nooh poisid!
Mis te vastu panete?![]()
![]()
Burns, ei väsi küsimast MILLAL Sa meiega ühined
Krusa kirjutas:Eilsest on meiega netis võitlemas ka QJU2 kes esineb "koomaklubi" nime all.
Täna saab Testralli pingeline olema. Seltskond on üpris suureks paisunud ja Rootsi viimane testralli enne suurt võistlust näitab palju keegi trenni on teinud. Kõigile libedaid teid ja FLAT OUT
TEADAANNE
Täna kell 21.00 WRC:Evolved Uddeholm Swedish Rally & Rallye de France-Tour de Corse testralli.
Toa nimi "RF" või "rf"
Päss "kiisu"