Kolin kirjutas:See on ainult teretuldud, et uued sõitjad tahavad liituda meie võistlusega. kodas, Mitsubishis ja Peugeotis on kohad vabad. Ütle ainult millises meeskonnas tahad sõita ning sind pannakse kirja. See järel võta osa ka testrallidest, et saaksid teada mis tasemel sa oled võrreldes teiste võistlejatega.
Edu sulle.
Selge siis olen PEUGEOTis
Egas midagi tere tulemast meeskonda. Strike lisab sind varsti nimekirja ja saad hakkata testima. Teise test ralli rajad on ka üleval eraldi teema all TEST RALLI WRC 4 sinna saadame ainult aegasi.
Edu sulle.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Teen siin ettevalmistusi uue hooaja teema tarvis.
Küsimus selline kõigile. Kas sõidame rallid samal ajal kui õiged MM rallid või teeme nii, et hooaeg algab 10 jaanuaril ja rallid toimuvad üle nädala. Süsteem ralli-nädal vahet-ralli. Andke teada siis saan hakata kalendrit koostama ja meeskonna kooseise ametlikult kinnitama.
P.S Endiselt vabad 3 meeskonnad kohad. Subarus, Mitsus ja Skodas.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Sooviksin samuti teie üritusega ühineda,aga saan mängu kätte alles jõulude ajal.Sooviksin liituda mitshubishi meeskonnaga kui see võimalik on. Esimestel etappidel ei paku ma teile erilist konkurentsi,aga loodan areneda hooaja jooksul.
Rallipoiss kirjutas:Sooviksin samuti teie üritusega ühineda,aga saan mängu kätte alles jõulude ajal.Sooviksin liituda mitshubishi meeskonnaga kui see võimalik on. Esimestel etappidel ei paku ma teile erilist konkurentsi,aga loodan areneda hooaja jooksul.
Saad lisatud Mitsubishi teami. Strike teeb selle ära St. lisab su sinna meeskonda.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallipoiss kirjutas:Sooviksin samuti teie üritusega ühineda,aga saan mängu kätte alles jõulude ajal.Sooviksin liituda mitshubishi meeskonnaga kui see võimalik on. Esimestel etappidel ei paku ma teile erilist konkurentsi,aga loodan areneda hooaja jooksul.
Lisan sind siis Mitusbishi meeskonda. Teretulemast virtuaal rallihullude hulka. Hooaeg algab hetkel kõigi eelduste kohaselt 10ndal jaanuaril.
Täpsem info, reeglid ja kõik muu lähiajal.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Mul on tunne, et WRC4 tahab rohkem, kui eelmised versioonid käsitsi käiguvahetust. Vahest ajab lausa vahutama, kui auto joriseb madalate pööretega kuskilt kurvist välja. Arvan, et siinsed esisõitjad vahetavad kõik käike käsitsi või mis.....