Ainuke põnevuse moment mu arust oligi, et näha Tänaku vahet koduste konkurentidega. Olgu see siis suur või väga suur. Mis põnevus saab olla kui sõidetakse erinevates masinaklassides. Ei tea. Võib olla kerge trenn Inglismaad silmas pidades, muud pointi ma selles ei näe.
Mina olen jällegi seda meelt, et väga äge on näha Otti maksimaalselt võimsaima autoga stardis. R5 autosid on niigi piisavalt palju, kes sõita oskavad, WRC auto tippmehe käes on niipalju ägedam vaatepilt.
Melka kirjutas:Mina olen jällegi seda meelt, et väga äge on näha Otti maksimaalselt võimsaima autoga stardis. R5 autosid on niigi piisavalt palju, kes sõita oskavad, WRC auto tippmehe käes on niipalju ägedam vaatepilt.
Täiesti nõus!Nii ehk naa on Ott kõigist mitme peajagu üle,miks mitte siis sõita maksimaalse masinaga,mida pakutakse.R5 näed küll ja veel,aga WRC autot tipptegija käes Eestimaa pinnal-kes teab millal jälle.
max masinaga muidugi, kuid kokku käivad siiski hetkel Ott ja Martin ning kindlasti fännid oleks tahtnud neid koos näha.. aga eks vana Gross ütles ka oma sõna sekka..
mis seal ikka, eks reedel juba saab võimast vaatepilti näha
CTR kirjutas:max masinaga muidugi, kuid kokku käivad siiski hetkel Ott ja Martin ning kindlasti fännid oleks tahtnud neid koos näha.. aga eks vana Gross ütles ka oma sõna sekka..
mis seal ikka, eks reedel juba saab võimast vaatepilti näha
Eks ta nii ole,et kõigile kõik ei saagi meeldida.Isiklikult olen igati rahul ja kui tuleb šõu,siis olgu juba korralikult ja GG on ilmselgelt osa sellest Saaremaal näeme!
Tänakul on Instagrammis klipp, kus ta istub minu meelest R5 masina roolis ja pealkiri on "New day new job". Täpselt ei ole aru saada, kas ta on juba Walesis või mitte. Keegi teab täpsemalt, mis eemärgil testi tehakse või on sponsorite sõit?
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Mart_ kirjutas:Tänakul on Instagrammis klipp, kus ta istub minu meelest R5 masina roolis ja pealkiri on "New day new job". Täpselt ei ole aru saada, kas ta on juba Walesis või mitte. Keegi teab täpsemalt, mis eemärgil testi tehakse või on sponsorite sõit?
Ilmselt on Hispaanias veel. On ennemgi peale Hispaania rallit sponsoritele sõitu teinud. Mis täpsemalt pole aga kursis
Nüüd tuli ka "Story" teine postitus ja seal tunub, et Hispaanias ikka mingi üritus.
Kes ei ole lugenud, siis blogis oli nii:
"Sel nädalal tuleb teha ära ka ettevalmistus Saaremaa ralliks. Ralliklubis sätitakse autod valmis, üritame veel teha väikese testi. Kui Hispaaniast tagasi, tuleb veel käia Walesi testis ja sealt juba otse Saarde ja stardipoodiumile. Loodetavasti mõni lend hiljaks ei jää, muidu võib ajaga kitsaks minna."
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Kuulsin täna versiooni,mille kohaselt MM Motorsport'i R5,millega Ott startima pidi,sõideti ühe jaapanipoisi poolt nõnda koogiks,et seda Saaremaal võistlemiseks korda ei jõuta teha.
Myrakaru kirjutas:Kuulsin täna versiooni,mille kohaselt MM Motorsport'i R5,millega Ott startima pidi,sõideti ühe jaapanipoisi poolt nõnda koogiks,et seda Saaremaal võistlemiseks korda ei jõuta teha.
seda veits aega tagasi saaremaa teemas mainiti jah
-huviline2- kirjutas:Jaapanlased on nüüd siis kaks kõikse uuemat MM- Motorspordi Fiestat vist maha kandnud?
Head tulusad Kliendid Markkole. Colin oli vist natuke veinine, hakkas ralliraadios Araid ülistama ja WRC rooli 2018 pakkuma ja siis tuli kenasti "Arai has crashed" ning Colin oli vait ...