Ilmselgelt. Nii öelda, ilmselgelt.randos kirjutas:Oti inteka järelvaatamine
http://tv.delfi.ee/live/sport/taispikku ... d=79484978
Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
Ütles, et protoautodega sõitmisest pole huvitavad,näevad välja ürgsed ja keerulised.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
küsiti küll, aga Pahv ei lasknud seda eetrissecalderon kirjutas:Huvitav, et keegi selle kurikuulsa video kohta ei küsinud
Mis videost jutt? Midagi maha maganud!?:)snakeplissken kirjutas:küsiti küll, aga Pahv ei lasknud seda eetrissecalderon kirjutas:Huvitav, et keegi selle kurikuulsa video kohta ei küsinud
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Tähelepanekud ja mõtted delfi interviust.
* Legendi koostamisest - Märtini legend õppimismaterjaliks rahvusvahelisele areenile minnes.
* Saaremaal R5'ga, auto Märtinilt. Wilsonit eriti moosima ei pisanud.
* Prototüüpautod ei paku huvi.
* Meeke kohta sümpaatsed kommentearid - hea sõitja, palju ebaõnne ja raske aasta.
* Wilsoni käitumisest - varasematel aastatel olla kogu service-park kuulnud, mida Wilson Tänakuga "arutas".
* Rallikrossist - mees-mehe-vastu võistlemine ei istu, eelistab omaette metsas aja peale sõita.
* M-Spordi eelarvest hooaja kestel - kui eelarve pitsitab ja vaja juppe osta, siis Ogier on prioriteet (tema mingitest uutest juppidest ilma jäänud).
* Natuke "nemad" võtmes kommentaar, M-Sport järgmisel aastal "ma usun, et selle rasva pealt, mis neil praegu on, järgmine aasta on nad kindlasti veel konkurentsis" .. "ma ei näe põhjust, miks nad ei peaks olema kiired"
* Tänapäevasel R5 autol on sama palju võimu kui eelmise aasta WRC autol.
* "Võin olla päris rahul, et Sebastian OLI sel aastal mu meeskonnakaaslane"
* Poola tagatiiva kaotamisest - pärast Ostbergi tiiva kaotust Rootsis tehti tiib juba tugevamaks aga Tänaku autol oli parandus tegemata.
* Kaua veel jätkab? "Küll ma mõned aastad veel teen"
* aastaid varem on proovinud erinevaid WRC autosid
* Legendi koostamisest - Märtini legend õppimismaterjaliks rahvusvahelisele areenile minnes.
* Saaremaal R5'ga, auto Märtinilt. Wilsonit eriti moosima ei pisanud.
* Prototüüpautod ei paku huvi.
* Meeke kohta sümpaatsed kommentearid - hea sõitja, palju ebaõnne ja raske aasta.
* Wilsoni käitumisest - varasematel aastatel olla kogu service-park kuulnud, mida Wilson Tänakuga "arutas".
* Rallikrossist - mees-mehe-vastu võistlemine ei istu, eelistab omaette metsas aja peale sõita.
* M-Spordi eelarvest hooaja kestel - kui eelarve pitsitab ja vaja juppe osta, siis Ogier on prioriteet (tema mingitest uutest juppidest ilma jäänud).
* Natuke "nemad" võtmes kommentaar, M-Sport järgmisel aastal "ma usun, et selle rasva pealt, mis neil praegu on, järgmine aasta on nad kindlasti veel konkurentsis" .. "ma ei näe põhjust, miks nad ei peaks olema kiired"
* Tänapäevasel R5 autol on sama palju võimu kui eelmise aasta WRC autol.
* Poola tagatiiva kaotamisest - pärast Ostbergi tiiva kaotust Rootsis tehti tiib juba tugevamaks aga Tänaku autol oli parandus tegemata.
* Kaua veel jätkab? "Küll ma mõned aastad veel teen"
* aastaid varem on proovinud erinevaid WRC autosid
Panin ise ka neid sõnastusi tähele...meh kirjutas: * Natuke "nemad" võtmes kommentaar, M-Sport järgmisel aastal "ma usun, et selle rasva pealt, mis neil praegu on, järgmine aasta on nad kindlasti veel konkurentsis" .. "ma ei näe põhjust, miks nad ei peaks olema kiired"
Eks seni kuni info pole avalik, ongi põnev "ridade vahelt lugeda", selle põhjal tundub meeskonna vahetus väga tõenäoline. Üldiselt sai nendest vastustest kõvasti rohkem ainest, kus küsimus oli vähe peenemalt suunatud, mitte stiilis "millises võistkonnas järgmisel aastal sõidad?"rs7 kirjutas:Panin ise ka neid sõnastusi tähele...meh kirjutas: * Natuke "nemad" võtmes kommentaar, M-Sport järgmisel aastal "ma usun, et selle rasva pealt, mis neil praegu on, järgmine aasta on nad kindlasti veel konkurentsis" .. "ma ei näe põhjust, miks nad ei peaks olema kiired"
Suurte kogemustega ralliturist
-
- Rallifoorum 24/7
Mulle meeldib see vastus 10.50 esitatud küsimusele, kus öeldakse nagu otse välja, et 2018 sõidetakse M-Spordis. Või mine tea, vastakaid intervjuusid ta annab igatahes, äkki ei oska inglise keeles hämada.

-
- Rallifoorum 24/7
Nii kaua kuni pole ametlikult välja öeldud peabki ta hämama 

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Seda ma mõtlengi, et see polnud ju hämamine, vaid vastus küsimusele ("Kas 2018 on plaan sõita samas meeskonnas tiitli peale?") selges inglise keeles, et jah, selline plaan on, peab ennast kontrollima, kiirust on ja auto on ka konkurentsivõimeline.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Eks ta ikka M-Spordiga jätkab, muidu oleks ikka midagi kuulda/näha olnud juba, et kui kellegi teisega "semmitakse". Kus tegijaid seal nägijaid. Kalender ju sealmaal, et otsused tehtud, nüüd käib peenhäälestus.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Eks keegi oleks ikka näinud teda D terminalis laevale minemasDubber kirjutas:Eks ta ikka M-Spordiga jätkab, muidu oleks ikka midagi kuulda/näha olnud juba, et kui kellegi teisega "semmitakse". Kus tegijaid seal nägijaid. Kalender ju sealmaal, et otsused tehtud, nüüd käib peenhäälestus.

wrc natuke muus kohas kui puude vahel 

Liikuvas pildis ka pisut Otti:
https://www.youtube.com/watch?v=-GiGUXuv9Is
Tundub vinge üritus olevat

Liikuvas pildis ka pisut Otti:
https://www.youtube.com/watch?v=-GiGUXuv9Is
Tundub vinge üritus olevat

Sellel ajal kui Msport osaleb kodumaal promo üritusel kogu tiimi ja ajalooga siis tiimi prioriteet nr1 SebOgier hängib proua ja sõpradega välismaal. Ei tea kas sellest võiks välja lugeda 2018 Msport Evans Tänak?