Õnnitlused ! Kuid ikkagi, Meister on meister, selle vastu ei saa. Nii palju kui Milor punniks. Hea on jälgida teie pusimist. Ja meeletult hea on et Milor ei ole alla andnud ja ei lase Rihodel puhkama jääda. Edu Soomes kiired rajad, karm sekundite mäng tuleb
ludooowrc kirjutas:Hi guys! I just register on the forum; it was hard work because I could'nt really understand your language!
I hope you guys are going to talk to me in english!!!
This championship is really good, I'm gonna do my best to stay the first european! And to keep my 4st place at the general!
See you! Ludooowrc
Ütleme siis nii, et olen netis jälle alguses tagasi. Selle aja see kui shakedowni sõitsin suutis server jällegi mu parimad ajad ja punktid kustustada. See on juba 2 kord. Alustame siis jälle ronimist kohalt 2105
QJU2 kirjutas:Ütleme siis nii, et olen netis jälle alguses tagasi. Selle aja see kui shakedowni sõitsin suutis server jällegi mu parimad ajad ja punktid kustustada. See on juba 2 kord. Alustame siis jälle ronimist kohalt 2105
Täiesti uskumatu "vedamine" sõber
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
I just registerd in. I"m wery mad for myself,becouse of i play like an ROOKIE in RF games.Beside i think that i"m an rookie :lol: . In some rest of the games i"ll try get an victory :)
E A PRESLEY kirjutas:I just registerd in. I"m wery mad for myself,becouse of i play like an ROOKIE in RF games.Beside i think that i"m an rookie . In some rest of the games i"ll try get an victory
Moro, good to see you wish you good luck for tonight in your home rally
[quote="Krusa"][quote="E A PRESLEY"]I just registerd in. I"m wery mad for myself,becouse of i play like an ROOKIE in RF games.Beside i think that i"m an rookie :lol: . In some rest of the games i"ll try get an victory :)[/quote] Moro, good to see you :) wish you good luck for tonight in your home rally ;)[/quote]
sõidan vaikselt siin netis vaikselt teiega võidu ja mis ma järsku märkan ma polegi enam eestlane hoopis eurooplane jus siis jätsin uue konsooliga regades mingi asja vähekene vahele ja nüüd siis eurooplane.
E A PRESLEY kirjutas:I just registerd in. I"m wery mad for myself,becouse of i play like an ROOKIE in RF games.Beside i think that i"m an rookie . In some rest of the games i"ll try get an victory
pudrukäed ja moosijalad ei sõidagi, ralli on ikka neile kes pedaalide ja rooli vahel midagi teha ka suudavad.
Tglt on minu ebaõnnes Strike süüdi kes soovitas uut taktikat :D:D Aga jah, siin võiks juba ennustuse püsti panna, et kus ja millistel katsetel ma Saksas ära panen
Soome ralli ajad ilmuvad täna õhtul kella 22 ajal.
pudrukäed ja moosijalad ei sõidagi, ralli on ikka neile kes pedaalide ja rooli vahel midagi teha ka suudavad.
Tglt on minu ebaõnnes Strike süüdi kes soovitas uut taktikat :D:D Aga jah, siin võiks juba ennustuse püsti panna, et kus ja millistel katsetel ma Saksas ära panen
Soome ralli ajad ilmuvad täna õhtul kella 22 ajal.
Pean kahjuks tunnistama jah, et Krusa kukkus esimese õppetunni saates Katsed rallitähtedega läbi ja tänu sellele, et õpetaja ei teinud piisavalt head tööd
Aga küll me selle taktika Krusa puhul toimima saame, sest just see taktika mind kunagi võidule viis.
See tihend mis seal rooli ja pedaalide vahel hetkel Krusa näol, on natuke liiga ületreenintud ja narmendav tihend.
See tihend tuleks nüüd uuema vastu välja vahetada st seda, et tuleb viia ellu see taktika mis ma räägin ja siis hooaja teises pooles nüüd selle töö tulemusi nautida.
Igaljuhul tomihoiatus on antud, et Strike on Krusa õpilaseks võtnud endale, et teda aidata selle magusa WRC võidu poole.
Värisete-kardate?????
Hmmm....õigesti teete ja parem oleks!!!!
>
0
Viimati muutis Strike, 19 Okt 2007, 08:28, muudetud 1 kord kokku.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Õnnitlused poodiumile ! Tihe rebimine kuni viimase hüppeni mis maksis ühele Rihole võimaluse võita nii ihaldatud Soome ralli. Aga võitja vääris seda Subarule jälle võit