Kõvemate meeste numbrit mäletatakse kindlasti rohkem (nr1)

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Sinu toodud analoog ei pea paika, sest sul on X number klubisid pallimängudes. Rallis pole neid. Ehk sa ei saa jagada numbreid vahemikus 0-99 30 korda nagu su kallis NBAs.ElvisP kirjutas:Õudne lugu jah.
Korvpallis mängib näiteks ainuüksi NBA-s 500 mängijat, ometi saavad numbrid ära jagatud 0-99 piires. Ja iga kossufänn teab täpselt, mis oli Michael Jordani särginumber, ehkki mees enam ca 15 aastat ei mängi. Pakun, et Michael`i nimelisi on NBA-s rohkem olnud kui Francois nimelisi rallis.
Jah, rallis on meeskondi vähem, seega oluliselt lihtsam 0-99 piiresse mahtuda.Frank kirjutas:Sinu toodud analoog ei pea paika, sest sul on X number klubisid pallimängudes. Rallis pole neid. Ehk sa ei saa jagada numbreid vahemikus 0-99 30 korda nagu su kallis NBAs.ElvisP kirjutas:Õudne lugu jah.
Korvpallis mängib näiteks ainuüksi NBA-s 500 mängijat, ometi saavad numbrid ära jagatud 0-99 piires. Ja iga kossufänn teab täpselt, mis oli Michael Jordani särginumber, ehkki mees enam ca 15 aastat ei mängi. Pakun, et Michael`i nimelisi on NBA-s rohkem olnud kui Francois nimelisi rallis.
Et ma nüüd õigesti aru saaks sinu loogikast. Üks mees sõidab Citroenis nr.5-ga, teine Hyundais ning kolmas M-Sportis? Sest nii on ju pallimängudes numbrid jagatud.ElvisP kirjutas:Jah, rallis on meeskondi vähem, seega oluliselt lihtsam 0-99 piiresse mahtuda.
Hea näide Pelmeen10pelmeen10 kirjutas:Mina ei tea ühtegi f1 sõitja numbrit aga minu meelest on loogilisim variant mingit pidi eelmise hooaja järjestuse põhjal. Praegu on väga hea (1-12). Huvitav kuidas siis ülejäänud klassides järjestusi jagatakse, ütleme wrc2 on vahemikus 31-50 (aga 33 on nt mõne wrc mehe oma)
Väga hea. Raske on inimesele asja seletada..Frank kirjutas:Et ma nüüd õigesti aru saaks sinu loogikast. Üks mees sõidab Citroenis nr.5-ga, teine Hyundais ning kolmas M-Sportis? Sest nii on ju pallimängudes numbrid jagatud.ElvisP kirjutas:Jah, rallis on meeskondi vähem, seega oluliselt lihtsam 0-99 piiresse mahtuda.
Eks see uus reegel on kopeeritud F1'st ja peamiselt turundusinimeste survel. Saab numbrid särkidele peale trükkida ja ei pea igal aastal neid uuesti trükkima, juhul kui just maailmameistriks ei tulda.Kolin kirjutas:Hea näide Pelmeen10pelmeen10 kirjutas:Mina ei tea ühtegi f1 sõitja numbrit aga minu meelest on loogilisim variant mingit pidi eelmise hooaja järjestuse põhjal. Praegu on väga hea (1-12). Huvitav kuidas siis ülejäänud klassides järjestusi jagatakse, ütleme wrc2 on vahemikus 31-50 (aga 33 on nt mõne wrc mehe oma)
Hetkel on hästi teada kes mis klassis sõidab numbrid on hästi jagatud. WRC 1-12, WRC2 31-50 JWRC 61-80
Türgis oli ehe näide RC2 klassi võitis H.Solberg kelle auto number oli 81 Sest ta ei võistelnud WRC2 klassis.
Väga hea. Raske on inimesele asja seletada..Frank kirjutas:Et ma nüüd õigesti aru saaks sinu loogikast. Üks mees sõidab Citroenis nr.5-ga, teine Hyundais ning kolmas M-Sportis? Sest nii on ju pallimängudes numbrid jagatud.ElvisP kirjutas:Jah, rallis on meeskondi vähem, seega oluliselt lihtsam 0-99 piiresse mahtuda.
Aga Elvis too välja uue süsteemis väga head omadused. Mina paraku neid ei leia. Peale selle, et kõik on segamini nagu pudru ja kapsad
Just siin peitubki point. Selle muutusega soovitakse sõitja kui brändiloomisele kaasa aidata, et numbrid muutuks suuremaks kui elu. Et mõtled Hamiltonile ja silme ette tuleb kohe 44. Kui nüüd F1 vaadata, kus see süsteem on juba mitmeid aastaid siis mina väidan, et see ei tööta. Numbrid pole hakanud mängima olulist rolli sõitja kui brändi puhul. On vaid saavutatud see, et fännidel on meeles vaid oma lemmiksõitja number ja heal juhul mõne sõitja oma veel.schalke kirjutas:Turunduslikus mõttes on just hea, kui iga aasta saaks uue asja müüa. Aga sõitja kui brändiloomisele aitaks kindel number kaasa. WRC puhul on see võistluste korraldamise mõttes keerulisem kui F1s.
Kindlasti on eeliseid palju aga lambist ...Kolin kirjutas: Aga Elvis too välja uue süsteemis väga head omadused. Mina paraku neid ei leia. Peale selle, et kõik on segamini nagu pudru ja kapsad
Sinu maha tegemisega pole siin foorumis küll kellelgi vaja tegeleda. Saad sellega ise väga edukalt hakkama.KidrA kirjutas: Aga muidu täitsa okei, juba oled õppinud argumenteerima, mitte esimese asjana ei ürita teisi maha teha, et nad on rumalad, vingujad ja noored, kes pole üle kahe ralli näinud. See on positiivne!
Sul on kas väga vildakas arusaamine mustast huumorist või väga kõrge enesehinnang kui sa arvad, et see "nali", mis sa postitasid oli must huumor. Fakt on see, et oma "musta huumorit" pidasid sa vajalikuks teha just minu arvamuse peale, mitte kellegi teise puhul. Ühtlasi reageerid sa igale minu postitusele ALATI vastupidise seisukohaga, mis keskendub ühel hetkel minu isikule, postitamise stiilile ja millele iganes. Teisisõnu, kes vähegi on seda ketti siin lugenud saab aru, et sa kas a) oled kinni mingites vanades solvumistes või b) proovid endale meeleheitlikult leida uut geisõpra. Ma ei saa sind kummagi punkti osas aidata.KidrA kirjutas:Ma ei rääkinud endast, ma räägin su postitustest, mis algavad stiilis, et kõik uus on hea ja kes aru ei saa on vinguja. See, et sa mu huumorist aru ei saa ja üritad selle negatiivseks keerata, see on teine teema, enamus ei saagi mustast huumorist aru.