SS1 Neljanda spliti hüppest kivisse.
SS2 Lihtsalt aeglane.
SS3 Katus üle aia.
SS4 Rahvas hüppas ette.
SS5 Jällegi aeglane.
SS6 Paar parajat pauku mis auto ikka päris ära lõhkus, nii et lõpusirgel pm veeresime finišisse.
Õnnitlused Rihodele ja Riky-le
Enda ralli oli täielik läbikukkumine. Peale esimest väljasõitu ei saanud enam tempot ülesse ja apse tuli ka tänu sellele juurde. Loodan CY-s paremat sõitu.
TEADANNE
Homme 18.09.2007 peale Shakedowni orienteeruvualt 22.20-ne paiku teeme toa "Memorial Colin & Michael" Osavõtt ei ole kohustuslik kuid tore oleks kõiki rallifänne selles toas mälestus rallit WRC:Evolvediga sõitmas näha. Paroolid samad.
Peale mälestus rallit on kõik oodatud Piritale Michaeli memoriaali juurde küünalt asetama nii Parki kui McRae mälestuseks.
Tahtsin just kirjutada seda (Heix ja Krusa jõudsid ette), et kuna ma ise olin algataja 2005 sügisel ja ka eelmisel aastal, et sõidame kõik üheskoos Walesi ralli läbi Michaeli auks.
Oli just see selle mehe koduralliks ning just selle ralli võitu ihaldas ta kõigeenam, sõitke siis kõik koos Michaeli auks need kiiruskatsed ning soovituslikult kasutage masinaid millega Markko ja Michael sõitsid: Subaru, Ford, Peugeot.
Mõned päevad tagasi lisandus kahjuks veel üks hiilgav rallipersoon keda ka täna oleks sobiv mälestada. Colin oli värvikas kuju ja rallimaailma tõeline visiitkaart. Eks oleme meiegi ju kõik mänginud Colini erinevaid mängu versioone ja nautinud seda igal hetkel.
Walesi ralli on küll McRae 25 võidu hulgas, kuid siiski just see ralli oli ka tema koduralliks ning just need teed meenutavad teda kõige paremini.
Tänud kõigile, et seda algatatud traditsiooni elus hoiate ning olete nõus iga aasta kogunema, et mälestada Michaelit ning nüüd ka Colinit.
Krusa lahkel palvel olen täna ka TV ääres ja vaatan kuidas Krusa kaasa sõidab mälestusrallit ja ehk sõidan isegi ühe katse kaasa. Kahjuks endal hetkel puudub online võimalus, et seda enda kodus teha.
Peale Mälestusralli ja shakedowni kellel võimalus koguneme Pirita teele ning süütame küünlad Michaeli ja Colini auks ning langetame pea ning meenutame nende poolt meile jäätud positiivseid hetki, mis meile valmistanud rõõmu aastaid.
Veelkord suured tänud eelkõige Heixile ja Krusale kes on kogu korraldusega peale minu lahkumist suurepäraselt hakkama saanud ning seda süsteemi iga korraga aina paremaks teinud ning kõigile kodustele ning välisvõistlejatele, et on jaksu ja tahtmist nädalast-nädalase end proovile panna.
Edu kõigile,
Strike
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Tänud kõigile kes eile osalesid mälestusrallil. Olin seda Krusa juures pealtvaatajana jälgimas ja tore oli näha nii palju sõitjaid korraga rajal.
Samuti tänud: Krusale, Qjule, Heixile, Rihodele, Sillikuusele ja Milorile kes ei pidanud paljuks tulla peale mälestusrallit, mälestusmärgi juurde, et süüdata küünal Michaeli ja Colini auks.
Edu kõigile hooajal ning häid ja veel paremaid tulemusi.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P