Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Võib-olla on see ? (teksti kujul) http://www.saartehaal.ee/2016/12/31/ott ... b-kaotada/
Mingi hetk peaks see üles tulema Kadi kodukale.aix kirjutas:Seda ilmselt kuskilt järelkuulata ei saa? Mina vähemalt ei leidnud...johaan kirjutas:Tänud! Täitsa mõnus kuulamine olibaltha kirjutas:Täna (homme kordus) intervjuu Tänakuga kohalikus raadios 11.00
http://www.kadi.ee
Täna (homme kordus) intervjuu Tänakuga kohalikus raadios 11.00
Seda ilmselt kuskilt järelkuulata ei saa? Mina vähemalt ei leidnud...[/quote]
Mingi hetk peaks see üles tulema Kadi kodukale.[/quote][/quote]
On juba üleval järelkuulamises.
Seda ilmselt kuskilt järelkuulata ei saa? Mina vähemalt ei leidnud...[/quote]
Mingi hetk peaks see üles tulema Kadi kodukale.[/quote][/quote]
On juba üleval järelkuulamises.
Mingi hetk peaks see üles tulema Kadi kodukale.[/quote][/quote]Makkro kirjutas:Täna (homme kordus) intervjuu Tänakuga kohalikus raadios 11.00
Seda ilmselt kuskilt järelkuulata ei saa? Mina vähemalt ei leidnud...
On juba üleval järelkuulamises.[/quote]
Jep, ei osanud kohe vaadata, aga oli peidetud saate "Keskpäev" järelkuulamise alla.
Otselink kuulamisele: http://kadi.ee/aastalopuprogramm-1-tund ... k-m-meius/
Alates 04:50
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Hea kuulamine. Lahe ütlemine " rehvi seest sai tuul otsa" 

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kuna tegemist Otiga seotud teemaga, siis lisan ka siia alla Martiniga tehtud inteka - http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... einud.html
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Väg väga hea lugemine. Strike (Rauno) sa võiksid raamatu kirjutada. keep it kõuingStrike kirjutas:Kuna tegemist Otiga seotud teemaga, siis lisan ka siia alla Martiniga tehtud inteka - http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... einud.html

Man and machine against mother nature!!!
Ehe, just lõpetasin ühe, Autosport 2016 kogu ralli osa minu kirjutatud, kaasaarvatud Oti ja Raigo hooaja kokkuvõteKolin kirjutas:Väg väga hea lugemine. Strike (Rauno) sa võiksid raamatu kirjutada. keep it kõuingStrike kirjutas:Kuna tegemist Otiga seotud teemaga, siis lisan ka siia alla Martiniga tehtud inteka - http://rallihullusoidupaevik.blogspot.c ... einud.html

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
tänud jälle meeldiva lugemise eest!
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Tänud mehed ja head uut alanud ralliaastat!
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 6
Monte sõidetud ja jälle Ott suurelt pildis!
Tema seiklustest ralliradadel saaks juba praegu paksu raamatu kirjutada.
Mees annab WRC-le ikka vägevalt vürtsi!
Tema seiklustest ralliradadel saaks juba praegu paksu raamatu kirjutada.
Mees annab WRC-le ikka vägevalt vürtsi!
2017 on seis selline, et tegemist on ilmselgelt tulemuste aastaga. Mingit hinnaalandust enam teha ei saa - ehk siis ootus on regulaarne poodiumikohtadele pretendeerimine. Ilus algus on tehtud!
Samuti ei ole enam "vana Oti" tunnet, et ei tea, kas ta jälle katkestab. Eks neid katkestamisi muidugi ikka vahel tulla võib, aga ei eelda, et tihedamini kui teistel tugevatel sõitjatel.
Samuti ei ole enam "vana Oti" tunnet, et ei tea, kas ta jälle katkestab. Eks neid katkestamisi muidugi ikka vahel tulla võib, aga ei eelda, et tihedamini kui teistel tugevatel sõitjatel.
-
- Rallifoorum 24/7
Minu arust anti korralik tormihoiatus siin Ogierile ja ka teistele...Reedel kui need kolm hullu Neuville, Ogier ja Tänak kiiremaid katseaegasid jagasid, tähendab olla Ogieri koduhoovis sama kiire kui tema ja isegi ka kiirem, see on ikka tase.
Reedel iga katse esimene split võttis ikka igakord karbi lahti. Pluss ka väga tark sõit, paar aastat tagasi kahtlesin isegi kas sellest mehest sellist tarka sõitjat saab aga vot näed, siin ta nüüd meil on.
Oi meil saab lõbus olema see hooaeg!
Reedel iga katse esimene split võttis ikka igakord karbi lahti. Pluss ka väga tark sõit, paar aastat tagasi kahtlesin isegi kas sellest mehest sellist tarka sõitjat saab aga vot näed, siin ta nüüd meil on.

Ja kusjuures tuldi läbi see keeruline Monte ilma vigadeta,ainult auto jamad segasid. Ilus punkt rallile vägeva finisiga. Tuleb huvitav hooaeg ja neid Wilsoni pilte karikaga, sampusega saab veel palju näha.soca kirjutas:Minu arust anti korralik tormihoiatus siin Ogierile ja ka teistele...Reedel kui need kolm hullu Neuville, Ogier ja Tänak kiiremaid katseaegasid jagasid, tähendab olla Ogieri koduhoovis sama kiire kui tema ja isegi ka kiirem, see on ikka tase.
Toyota mehi vaadates onboardist, siis sõidaks nagu fiat127ga, õlad koos:)
Endal tekkisid vähe kõhedad mõtted seoses sellega, et Montes juba korralik kiirus üleval oli. Heas mõttes muidugi
Mis veel Rootsis/Soomes/Poolas hakkab juhtuma
Loodetavasti muutub ka tehnika hooaja peale stabiilsemaks.
Mingeid tiimi käsklusi ja vahe tegemist mina ei usu otseselt. Kindlasti maksab Ogieri sõna mõnes olukorras rohkem, aga tal on ka taust ja kogemused, mis seda võimaldavad.
Otile tuleb see isegi kasuks. Ta saab kasutada maailma parima rallimehe oskusi ja teadmisi tema enda vastu. Lisaks on otsene võrdlus kõige kiirema mehega kindlasti kõva motivatsiooni boost.
Eks ole näha, mis saama hakkab kui Ott omale sobivatel rallidel paugutama kukub
First stop Sweden.

Mingeid tiimi käsklusi ja vahe tegemist mina ei usu otseselt. Kindlasti maksab Ogieri sõna mõnes olukorras rohkem, aga tal on ka taust ja kogemused, mis seda võimaldavad.
Otile tuleb see isegi kasuks. Ta saab kasutada maailma parima rallimehe oskusi ja teadmisi tema enda vastu. Lisaks on otsene võrdlus kõige kiirema mehega kindlasti kõva motivatsiooni boost.
Eks ole näha, mis saama hakkab kui Ott omale sobivatel rallidel paugutama kukub

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Martin Järveoja poodiumist siis kes oli viimane kaardilugeja kes oma esimesel WRC rallil kohe poodiumil?
-
- V järgu kommentaator
Mikkelseni kaardilugeja Andreas Jaeger eelmine (2016) aasta samuti Monte Carlo Rallil. Jaeger aga osales terve 2016 vältel Mikkelseni testides, et harjutada koostööd. Martin Järveoja aga istus esimest korda WRC autosse 2016 aasta Novembris.
Armastusega,
Teie Evelin
Armastusega,
Teie Evelin
Loodan, et rootsis tuleb ära. Mul ootab Moet'i šamp 2005 aastast, millal eestlane MM ralli võidab.Mart_ kirjutas:Eks ole näha, mis saama hakkab kui Ott omale sobivatel rallidel paugutama kukubFirst stop Sweden.