Tavalislt 2 minuitit kuni jwrc või pwrc-ni millest alates 1 minut, kuid kui tegu on suure tolnmuga katsetega/ralliga, võivad seda lükata ka 3 minuti pealeBeef kirjutas:Mul on üks loll küsimus. Kui suure vahega rallil autod rajale lastakse ja kas see on alati sama suur
Korsika ralli II päev!
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Tuleb Praegu-Loebi kõlab päris hästi.Kolin kirjutas:Kas TPL on sinu arus kena poisslapse nimi või? Aga noh igal ühel oma maitse. ( KEELETARK)Erki kirjutas:Tuleb Praegu Loebi kõik suured tähed.Kolin kirjutas: kahjuks ei laksanud pointi ära. Mida sa sellega mõtlesid?

PS: Nimi ei riku meest.

gaas on endiselt laiffi
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Seda kindalasti Sebastien Praegu-LoebiErki kirjutas:Tuleb Praegu-Loebi kõlab päris hästi.Kolin kirjutas:Kas TPL on sinu arus kena poisslapse nimi või? Aga noh igal ühel oma maitse. ( KEELETARK)Erki kirjutas: Tuleb Praegu Loebi kõik suured tähed.
PS: Nimi ei riku meest.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Hooaja statistikast rääkides, kui seis jääb nii ikka siis on see Fordile teine kaksikvõit. Aga mitte sellele ei tahtnud ma tähelepanu pöörata. Nimelt on Ford ainuke tootja kel on see hooaeg õnnestunud kaksikvõit võtta.
Ja nüüd on teine ka soolas. 

Viimati muutis Erki, 16 Okt 2004, 18:06, muudetud 1 kord kokku.
gaas on endiselt laiffi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ta ei ole sellist tüüpi, kellel tihti teistest kahju hakkaks. Ja pealegi võib ta siit saada ju oma esimese asfaldi ralli võidu, miks peaks ta selle poisule ära andma, tal ju aega võita küll ja küll. Ja kui kahju hakkab siis mõelgu sellele kus ta ise 24 aastasena oli ja mitu rallit võitnud (wrc arvestuses).albertz kirjutas:mul on selline tunne et märtinil hakkab homme duvalist kahju, ja laseb poisil oma esimest MM-etapi võitu maitsta
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Oot oot Argentiinas võttis Citroen ka kaksikvõiduErki kirjutas:Hooaja statistikast rääkides, kui seis jääb nii ikka siis on see Fordile teine kaksikvõit. Aga mitte sellele ei tahtnud ma tähelepanu pöörata. Nimelt on Ford ainuke tootja kel on see hooaeg õnnestunud kaksikvõit võtta.Ja nüüd on teine ka soolas.
Man and machine against mother nature!!!
-
- Reactions: 0
kusjuures, 24-selt ei olnudki sellest mängust väga kaugel vaid sai juba esimesi punkte, damn kuidas aeg lendabBeef kirjutas:Ta ei ole sellist tüüpi, kellel tihti teistest kahju hakkaks. Ja pealegi võib ta siit saada ju oma esimese asfaldi ralli võidu, miks peaks ta selle poisule ära andma, tal ju aega võita küll ja küll. Ja kui kahju hakkab siis mõelgu sellele kus ta ise 24 aastasena oli ja mitu rallit võitnud (wrc arvestuses).albertz kirjutas:mul on selline tunne et märtinil hakkab homme duvalist kahju, ja laseb poisil oma esimest MM-etapi võitu maitsta
See viimane lause oli sul väga hästi öeldudBeef kirjutas:Ta ei ole sellist tüüpi, kellel tihti teistest kahju hakkaks. Ja pealegi võib ta siit saada ju oma esimese asfaldi ralli võidu, miks peaks ta selle poisule ära andma, tal ju aega võita küll ja küll. Ja kui kahju hakkab siis mõelgu sellele kus ta ise 24 aastasena oli ja mitu rallit võitnud (wrc arvestuses).albertz kirjutas:mul on selline tunne et märtinil hakkab homme duvalist kahju, ja laseb poisil oma esimest MM-etapi võitu maitsta