Heix kirjutas:Oleks lootnud sind ikka täna õhtul kihutamas nähakambu kirjutas:kahjuks ei õnnestu vist täna teiega kihutada
Krusa kirjutas:TEADAANNE
11.jan.2006 kell 21.00 WRC:Evolved Monte Carlo & Finland netralli.
Toa nimi "RF"
Päss "kiisu"
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
SS1 sõitsime veel pärast koos. Täitsa ok aja said!!andro kirjutas:Soome ss1 läks halvasti, alguses sai kohe võssa pandud ja lõpupoole vastu aeda sõidetud, teine läks enamvähem, a kolmandas jäin viimasel tagasipöördel pikalt vahtima, montet seekord sõita ei saanud aga arvan, et suudan konkurentsi pakkuda, vähemalt ss1-es.
Ootan ammu neti meistrikaidKrusa kirjutas:Nüüd siis viimane ülevaatus tehtud, et kuidas ja kes
Esmaspäeval saab näha kuidas keegi on oma sõidujoont kohandanud ja seadistust parandanud. Igaljuhul ise sain taas hea õppetunni, et sõita saab ainult keskendulnult ja seda mida sa tavaliselt ei proovi ei ole mõtet ka võistlusel proovima minna.
Eile suutis mu PS taas kokku joosta MC SS2 tegemisel. Heix küll tegi kiirelt uue toa, aga unustas pässi peale panna. Edaspidi teeks nii, et toad teen ette mina ja kui mul PS kokku jookseb vmt. asi juhtub siis helistan koheselt järgmisele(Strike, Heix) kes sellega edasi tegeleb, et suurt stoppamist ei oleks. Seega kui ei leia kohe RF tuba, siis teadke et pisut peab ootama. Loodan, et neid PS krässse palju ei juhtuks.
Aga eile oli igati laheMeid on juba 13 koos kellel võimalus võrgus mängida. Paar veel ja 16-ne tuba on täis.
Seega mis arvate tulevikus netimeistrikatest?
Krusa kirjutas:Nüüd siis viimane ülevaatus tehtud, et kuidas ja kes
Esmaspäeval saab näha kuidas keegi on oma sõidujoont kohandanud ja seadistust parandanud. Igaljuhul ise sain taas hea õppetunni, et sõita saab ainult keskendulnult ja seda mida sa tavaliselt ei proovi ei ole mõtet ka võistlusel proovima minna.
Eile suutis mu PS taas kokku joosta MC SS2 tegemisel. Heix küll tegi kiirelt uue toa, aga unustas pässi peale panna. Edaspidi teeks nii, et toad teen ette mina ja kui mul PS kokku jookseb vmt. asi juhtub siis helistan koheselt järgmisele(Strike, Heix) kes sellega edasi tegeleb, et suurt stoppamist ei oleks. Seega kui ei leia kohe RF tuba, siis teadke et pisut peab ootama. Loodan, et neid PS krässse palju ei juhtuks.
Aga eile oli igati laheMeid on juba 13 koos kellel võimalus võrgus mängida. Paar veel ja 16-ne tuba on täis.
Seega mis arvate tulevikus netimeistrikatest?