Kas tead vastust?
Sa võid ju vahepeal tõesti eemal olla aga nii kui tuled siis ka enam vähem kohe vastad ja JÄLLE õieti! See mees on tõesti Tõnu Soomer koos oma isaga! Kahjuks ma mitte kuskilt ei leia vastust sellele, et mis koha nad sellel võistlusel saavutasid! Aga küll ma selle ka varsti teada saan!alev kirjutas:Sorry. et uut küsimust ei esitanud, aga ma lihtsalt ei ole vahepeal arvuti juurde jõudnud.
Aga see noormees selle pildi peal meenutab mulle veidi Tõnu Soomerit, kui juukseid veidi vähemaks võtta.
Aga siiski ALEV, põruta meile siis uus küsimus?
Muide, kui keegi teab kust leida üldse ISA & POJAD võistluste tulemusi siis võiks selle mulle saata! Tänud juba ette!
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ka mind huvitaks vanemate rallide statistika ja ka nn. aastatabelid, mis koostati 1981 aastast kuni 1993 aastani. Palju infot oli ka 80-ndatel aastatel peetud rallidel ja krossidel trükitud kavades, kui neid on kellegil, siis ma oleks neist huvitatud (nt. võiks need arvutisse sisseskaneerida).
Küsimuse küsiks siis hüüdnimede kohta. Tuntud Uus-Meremaa rallisõitja Peter Bourne'i hüüdnimeks oli "Possum". Milline oli selle hüüdnime saamislugu?
Küsimuse küsiks siis hüüdnimede kohta. Tuntud Uus-Meremaa rallisõitja Peter Bourne'i hüüdnimeks oli "Possum". Milline oli selle hüüdnime saamislugu?
Viimati muutis alev, 21 Dets 2007, 23:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
-