Selle 1970. aastal treeningsõidul hukkunud Uus-Meremaa võidusõitja nimi on tänapäeval maailmakuulus. 1963. aastal lõi ta omanimelise võidusõidumeeskonna, kolm aastat hiljem osaleti juba Vormel 1 sarjas. 1968. aastal saadi sarjas esimene etapivõit, kusjuures küsitav juhtis ise omanimelist autot. Kellest on jutt?
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
Ükski sõitja küll ei ole võinud mõlemat tiitlit. Seega ma ei oska pakkuda kedagi muud kui tiimipealik Jean Todti, rallis Peugeot'ga ja vormelis Ferrariga.
alev kirjutas:Ükski sõitja küll ei ole võinud mõlemat tiitlit. Seega ma ei oska pakkuda kedagi muud kui tiimipealik Jean Todti, rallis Peugeot'ga ja vormelis Ferrariga.
See on ka täiesti õige vastus, oligi sihuke vähe nipiga küsimus.
Alevi kord küsida
>
0
#4 Jari-Matti Latvala Miikka Anttila Ford Fiesta RS WRC
Jätkame siis Peugeot tiimipealiku Jean Todtiga. Peale B-rühma keelustamist ralli MMil otsis Peugeoti tiim uusi väljakutseid. Otsustati osaleda Paris-Dakar rallil. Kes võitis esimesena Peugeot roolis selle maineka maratonralli?
See rallisõitja on osalenud viimase kümne aasta jooksul erinevatel EMV arvestusse minevatel rallidel 20 korda, finišisse on ta jõudnud neist ainult kahel. Vihjeks - need kaks rallit on olnud Saaremaa ning Viru ralli. Kellest käib jutt?
Sel juhul on selleks meheks Alo Hintser
(1997 - 3 katkestamist; 98 - 4; 99 - 1; 2000 - 1; 2002 - Saaremaa finiš; 2003 - 1; 2004 - 1; 2005- 2; 2006- 3 ja 2007 - 2 katkestamist ja Viru ralli II liiga võit).
Seega saingi 18 katkestamist ja 2 finišit - 1 Virus ja teine Saaremaal.
Alo Hintser see ebaõnnesõdur on, uurisin küll alguses kas keegi on katkestanud ka kõik etapid ühel aastal mis kavas olnud, aga sellist meest ma ei leidnud. Nii et lase uus.