Rally Poland 2016 Day3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Rally Poland 2016 Day3
Lefebvre sai auto korda ja ainult 20 sekundit trahvi
Only' 20sec penalty for @SLefebvreRallye after service, @BPiallat's guys doing great!
Only' 20sec penalty for @SLefebvreRallye after service, @BPiallat's guys doing great!
Kremeri auto rajal ees alles vist.
WRC2 on küll ikka peale Evansit väga haiged vahed. Kajetan kaotab 5 minutit ja 38 seki. Ulme.
WRC2 on küll ikka peale Evansit väga haiged vahed. Kajetan kaotab 5 minutit ja 38 seki. Ulme.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ma mõtlesin sellele ise ja just öeldi ka raadios, aasta oli 73, seega ajalugu korrataks.illaR kirjutas:Kui see võit peaks ikka ära tulema, mis tõenäoliselt tuleb, siis ajalooline on see ikka. Esimest korda võidaks MM ralli eestlased! Ehk siis mõlemad isikud autos on eestlasedPluss see, et võidetakse mingite suht tundmatute rehvidega. Ma just täna mõtlesin, et kui keegi, kes diimäkist s....i ei tea ja rallihuviline ka pole, siis see võib praegu vaadata, et a Tänakul ju mingid imerehvid, teistel on tavalised Michelinid

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
tuleb äkki mikkelseni võit ka mõnel järgmisel rallilviplala kirjutas:Selline säuts veebist:
Last time #WRC had 6 different winners in 6 events was 2001. To have 6 winners from 6 different nationalities, that's history.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma pole isegi mitte Pärna sõber ega midagi. Sõida korra elus kasvõi jäärada, äkki siis hakkad asjadest väheke aru ka saama. Muideks ma olen mõne ralli ka kaasa teinud ja võbolla seepärast vaatan asju vähe teisiti.Divine kirjutas:Hakkab pihta mingi ala "mida sa oma elus saavutanud oled". Ma polegi autospordis midagi saavutanud, minu ülesandeks on olla fänn. Pärn ei saaks Eesti rallidel ka top3 kohti puhta sõiduga, kui kõik reaalsed talendid saaksid autot endale lubada - Kangur, Kõrge nt.raig0 kirjutas:Sajab päris kõvasti juba viimane tund aega. Tee on väga libe eelviimase katse lõpus. Esiveolised ei saa finišis hästi pidama.
Divine, äkki loetled oma suuremad saavutused autospordis ette.
Oled mingi Pärna sugulane, et ise reaalsust ei taju?
Raja veerest ei tundu Pärn üldse aeglane. Ei teagi kus ta nii palju kaotab.
Kunagine Eesti tipp Marko Virkoja ütles mulle lause ''Mitte kunagi ei võideta rallit aeglastes kurvides, ralli võidetakse kiiretes kurvides'' - Äkki siis Pärn ei hoia kiiretes kurvides nii optimistlikult peal kui võiks ja saaks?raig0 kirjutas:Ma pole isegi mitte Pärna sõber ega midagi. Sõida korra elus kasvõi jäärada, äkki siis hakkad asjadest väheke aru ka saama. Muideks ma olen mõne ralli ka kaasa teinud ja võbolla seepärast vaatan asju vähe teisiti.Divine kirjutas:Hakkab pihta mingi ala "mida sa oma elus saavutanud oled". Ma polegi autospordis midagi saavutanud, minu ülesandeks on olla fänn. Pärn ei saaks Eesti rallidel ka top3 kohti puhta sõiduga, kui kõik reaalsed talendid saaksid autot endale lubada - Kangur, Kõrge nt.raig0 kirjutas:Sajab päris kõvasti juba viimane tund aega. Tee on väga libe eelviimase katse lõpus. Esiveolised ei saa finišis hästi pidama.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Margus Kiiveri 73 aasta küsimus toodi ilusti raadio eetris ära:) Väga hea!!
Gorban esimese läbimisega võrreldes splitis 12 sek aeglasem.
-
- Rallifoorum 24/7
Al Rajhi tervelt 24 sek aeglasem kui hommikul
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Minu mõte on selline, kui sa pole Eesti mastaabis kindel top1 oma klassis(N-rühm siis Pärna puhul), siis pole sul WRC karusselli asja.raig0 kirjutas:Ma pole isegi mitte Pärna sõber ega midagi. Sõida korra elus kasvõi jäärada, äkki siis hakkad asjadest väheke aru ka saama. Muideks ma olen mõne ralli ka kaasa teinud ja võbolla seepärast vaatan asju vähe teisiti.Divine kirjutas:Hakkab pihta mingi ala "mida sa oma elus saavutanud oled". Ma polegi autospordis midagi saavutanud, minu ülesandeks on olla fänn. Pärn ei saaks Eesti rallidel ka top3 kohti puhta sõiduga, kui kõik reaalsed talendid saaksid autot endale lubada - Kangur, Kõrge nt.raig0 kirjutas:Sajab päris kõvasti juba viimane tund aega. Tee on väga libe eelviimase katse lõpus. Esiveolised ei saa finišis hästi pidama.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Viimases kurvis kukkus mega suur vahtra oks teele. Aga saadi kiirelt koristatud.
-
- Rallifoorum 24/7
Solberg 18 sek aeglasem
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.