minu ettepanek et ärme ikka online sõidame, peale selle, et aega on raske leida, ei saa ju onlines ka autod seadistada ja parandamise valikutest pole ka midagi seal - extreme damage võiks meil siin olla ikka, siis mõni jääb äkki raja äärde ka:)
1) kõige lihtsam, hetkel millest tahad pilti võtta, vajutad "print screen" või "prnt scrn" - oleneb klaverist, asub ülemises reas paremal pool. Lähed Painti, Pasted ära ja voila!
2) Vajalik kui tahad saada rohkem pilte. õmbad sellise programmi nagu fraps, www.fraps.com ja siis saad juba edasi vaadata
1) kõige lihtsam, hetkel millest tahad pilti võtta, vajutad "print screen" või "prnt scrn" - oleneb klaverist, asub ülemises reas paremal pool. Lähed Painti, Pasted ära ja voila!
2) Vajalik kui tahad saada rohkem pilte. õmbad sellise programmi nagu fraps, www.fraps.com ja siis saad juba edasi vaadata
Sain ka üle pika-pika aja aega foorumisse tulla. Et siis olen 1 MOC peakorraldajatest. Kui kellelgi on soovi MOCga liituda, siis saatke e-mail (mastersofcmr@hotmail.com) või veel parem, lisage kohe MSNi listi. Saate oma kõigile küsimustele vastuse
Vaatasin, et Rudil ei ole kaks viimast rallit MOC-is õnnestunud kaks katkestamist. Aga mis siin hõisata ega omalgi ei ole sugugi hästi läinud lõpetanud olen kuid ilma punktidetta
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Heh, mul jah õnnetult läinud. Üleeelmine etapp oli stardis probleeme ja selle ralli esimesel päeval pidin kella 5 aeg sõitma, aga siis tuli järsku Tartusse sõit ja jäigi ära jälle, järgmine ralli üritan kindlalt kohal olla
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Miks Rhys ja Kolin sis nii kaugel taga New Zealandis MOC-is ?
Kas Argentinnas ka sõidate, seekord õnnestus juba esimene päev ära sõita et olen olemas Seekord
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
RudiTurbo kirjutas:Miks Rhys ja Kolin sis nii kaugel taga New Zealandis MOC-is ?
Kas Argentinnas ka sõidate, seekord õnnestus juba esimene päev ära sõita et olen olemas Seekord
Vähemalt ühe punkti tõin ikka ära. Kuigi ja ega see ralli kõge paremini välja ei tulnud
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Endal sai ralli poodiumil lõpetatud. Kolmas koht...ralli algul oli plaan küll võidu peale minna, aga Asuküllid olid Uus Meremaal liiiiiiiga kiired . Argentiinas lähen poodiumi kõrgeimat astet jahtima .