Õnnitlused poodiumile ka minupoolt. Poodimile oli tihe konkurents ja kiireim võitis
Enda ralli kohta mul suurt kommentaare polegi. Polnud aega treenida ja seega pole mingit head tulemust lootagi.
Tänud Riho M´ile pingelise sõidu eest ja õnnitlused Milorile tubli kolmanda koha eest.
Igatahes seal Argentiina Rallyl läheb Tihedaks rebimiseks nagu Burns ütles:
Burns kirjutas:Arvan, et mehhiko ralli saab vääääääääääääga põnev olema ja üllatuste rohke. Kellel peab närv vastu...üks keerulisemaid rallisi, Argentiina k.a
Burns kirjutas:Mina võitlesin neli esimest katset oma puldiga- jälle kiskus auto juba stardist vasakule ja nii ma siis tagusingi seda pulti. Suht võimatu oli sõita. Pane aga pausile, paar matsu...jne... Alates viiendast katsest sain enam vähem normaalselt sõita.
Ahh ära põe. Me seekord 1p mehed
Õnnitlused poodiumi poistele. Milor tegi kõva sõidu, vaatasin ja imestasin
Ega ma põegi, trenni oli olematu ja ega midagi lootnudki
Õnnitlused poodiumile ja nüüd alles tuleb üks nõme ralli.
Mul oli tänu Milorile no nii pingeline ralli. Ennem pole nii pingelist rallit olnud nagu eile.
Väga hea sõit Milor !
ARG jälle üks vastik ralli, ei salli kohe üldse.
Tänud õnnitluste eest! Kummardus kõrgematel kohtadel seisvatele meestele ja sõbralik käepigistus Riho P-le. Tugevat närvi ja visadust sulle ka edaspidiseks.
Kahjuks on hakanud töö minu eraelu segama ja sellest seonduvalt ei ole ma veel jõudnud ennustustega tegeleda.
Sorry.
Burns kirjutas:Mina võitlesin neli esimest katset oma puldiga- jälle kiskus auto juba stardist vasakule ja nii ma siis tagusingi seda pulti. Suht võimatu oli sõita. Pane aga pausile, paar matsu...jne... Alates viiendast katsest sain enam vähem normaalselt sõita.
sõidad joysticki või nuppudega? igal juhul mina sõitsin omal ajal nuppudega ning kui mul hakkas auto kiskuma siis ma lykkasin joysticki selle vastassuunas ning minul see aitas. äkki aitab ka sul.
sõidad joysticki või nuppudega? igal juhul mina sõitsin omal ajal nuppudega ning kui mul hakkas auto kiskuma siis ma lykkasin joysticki selle vastassuunas ning minul see aitas. äkki aitab ka sul.
Mina sõidan nuppudega. Proovisin joystickuga probleemi lahendada nagu sa ka kirjeldasid aga see ka ei aidanud. Ei tea mis sel puldil viga on. Suure tagumise peale sain lõpuks asja korda.
Mina sõidan nuppudega. Proovisin joystickuga probleemi lahendada nagu sa ka kirjeldasid aga see ka ei aidanud. Ei tea mis sel puldil viga on. Suure tagumise peale sain lõpuks asja korda.
Ka minul on see probleem esinenud, et seda vältida olen vajutanud joysticku otse ülevalt alla.Poiss kisub aga hammastega otse üles ja see aitab.
Matthiew kirjutas:
Ka minul on see probleem esinenud, et seda vältida olen vajutanud joysticku otse ülevalt alla.Poiss kisub aga hammastega otse üles ja see aitab.
yks asi veel. kui sul on 2 pulti, siis proovi ära vahetada neid kui üks kiskuma hakkab. enne joysticki nippi tegin ma niimoodi
ise olen ka täpselt samasuguse anomaaliaga võidelnud juba päris pikk aega jwrc aegu oli ikka päris hull nüüd naza vähem aga minulgi ei aita midagi muud kui tugev tagumine kuhugi teatud nurgapeale siis hakkab jälle otse sõitma ja see ikka kõige masendavam kui võistluse ajal eelmine katse on läinud hästi ja siis järgmise alguses hakkab kohe kiskuma siis kiire otsus kas töristad lõpuni või paus ja kiire "peks" aga nuppude või siis joysticku nuppude vajutamisest pole veel kordagi kasu olnud.seega tean mida tunned.
ise olen vahetanud pulti (ostnud uue)kaks korda ikka tuleb sama jama tagasi. tuttav andricos arvas et äkki on konsoolil mingi jama?ise ei oska midagi asjast arvata ainult seda et eriti ei jaksa võidelda selle ps2 enam seega kannatan ära ja ootan mis saab järgmisest hooajast.