WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
Sander Gryn
- II järgu kommentaator

- Reactions: 0
-
Mister Pants
- III järgu kommentaator

Mr. Understeer
Tervist
sadly, Mr. Understeer is not able to race tonight because his account has been suspended. He is still waiting for the Central Station PIN code
hea õnn
sadly, Mr. Understeer is not able to race tonight because his account has been suspended. He is still waiting for the Central Station PIN code
hea õnn
Suure kahjutundega pean vabandama meeskonna ees ja teatama ka üldsusele, et asjade halva kokkulangemise tõttu on sattunud suure küsimärgi alla minu osavõt veel sellel hooajal. Mingil imelikul kombel otsustas minu PS2 visata püssi põõsasse (ma siiralt loodan, et minu väike laps ei ole üritanud küpsiseid sinna panna sisse vms) Igatahes asi keeldub plaate lugemast ja nüüd siis tuleb ette võtta tee remonti ja halvimal juhul ka poodi. Loodan, et meeskond ei pahanda ja luba, et esimesel võimalusel (kasvõi sõbra juures) üritan omade eest väljas olla.
Seniks kõigile edukat rallimist ja olge tublid....ja ärge siis mind veel täitsa maha kandke.
Seniks kõigile edukat rallimist ja olge tublid....ja ärge siis mind veel täitsa maha kandke.
-
Burns
- Diagnoos: rallisõltlane

- Reactions: 1
Kommentaarid on liigsedRiho P kirjutas:Ai Burns mis juhtus ?? Mäng pani pillid kotti?:(
Proovisin pärast teist kokkujooksu ka independents Fordi aga ei päästnud seegi.
Diagnoos- Rallisõltlane
-
Sander Gryn
- II järgu kommentaator

-
Riho
- IV järgu kommentaator

Tore oli jälle Sandrit kihutamas näha, vähese trenni kohta supper tulemus.
Oma sõiduga jään rahule va ss1, kus mäest alla tulles põrutasin üle piirde kõrgele puudelatvu...... kaotus ~5 sekki. Ega siis sellega asi ei piirdunud, ss3 jäin piduriga hiljaks ja tulemuseks piruett.
Türgist ei oota midagi, sest aeglased tagasipöörded(mida seal küllaga leidub) ei ole minu leib. Aga eks nädalaga saab ehk pisut harjutatud.
Oma sõiduga jään rahule va ss1, kus mäest alla tulles põrutasin üle piirde kõrgele puudelatvu...... kaotus ~5 sekki. Ega siis sellega asi ei piirdunud, ss3 jäin piduriga hiljaks ja tulemuseks piruett.
Türgist ei oota midagi, sest aeglased tagasipöörded(mida seal küllaga leidub) ei ole minu leib. Aga eks nädalaga saab ehk pisut harjutatud.
-
andro
- III järgu kommentaator

- Kontakt:
Küpros on jama 
Sõitsin rahulikult läbi, suuremaid apsakaid ei olnud va. viimasel katsel kus sai ilusti katusepeal liugu lastud, muidu olin lihtsalt aegalne - treening oli 0 ja sõitma sai hakatud külmalt.
Selle eest oli varia ralli lahe, jube huvitav on ikka sõita kui suur hunnik autosid on ees ja teed ei näe.
Edu kõigile ja näeme türgis!
Sõitsin rahulikult läbi, suuremaid apsakaid ei olnud va. viimasel katsel kus sai ilusti katusepeal liugu lastud, muidu olin lihtsalt aegalne - treening oli 0 ja sõitma sai hakatud külmalt.
Selle eest oli varia ralli lahe, jube huvitav on ikka sõita kui suur hunnik autosid on ees ja teed ei näe.
Edu kõigile ja näeme türgis!
Ford BP Rallye Sport
-
Mister Pants
- III järgu kommentaator

-
Sander Gryn
- II järgu kommentaator