ega dmackil muud üle jäägi, kui areneda. ja mõnda teistsugust kommentaari otilt oodata olnuks ka imelik. peab arvestama, et tänaku näol nüüd ikkagi reklaaminäoga tegemist, kes naljalt enam rehvide suunal tuld ja tõrva visata ei tohiks, kui tahab wrc-arvestuses mm-hooaja lõpuni sõita.Kolin kirjutas:Testide järel Ott mainis,et selle aastaga on tehtud korralik edasi minek rehvide suhtes
Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Mõlemad rehvid nii Michelin kui pirellid võeti võrdluseks. Ütleb seda dmacki boss Ise dmacki enda lekitatud testi videos. Ott tundub intervjuudes küll ülirahul olevat kuid täpsema ülevaate saame mehed juba kahe nädala pärast.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Tänakuga intervjuu tänases Eesti Päevalehes. Kes lugeda soovib siis leiab sellest PDF siit https://www.upload.ee/files/5481680/Tan ... 6.pdf.html
DMACK Tyres @DMACK_Tyres 9h9 hours ago Scotby, England
We will reveal the new livery for @OttTanak WRC car tomorrow morning
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Tänud!viplala kirjutas:Tänakuga intervjuu tänases Eesti Päevalehes. Kes lugeda soovib siis leiab sellest PDF siit https://www.upload.ee/files/5481680/Tan ... 6.pdf.html
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- Rallifoorum 24/7
Tänud jah! Meeldiv lugemine, mehed teevad kõvasti tööd selle hooaja nimel.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Selle peale ei oska muud öelda, kui: "Nojah"Arvi1991 kirjutas:
Tänaku auto kujundus

Loodetavasti tulemused on säravamad kui auto livery.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ah käib kah kui paremini ei saanud. Nats parem on kui eelmised liveryd WRC2 masinatel.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Väga timm, pole hullu midagi.. eriti kui näha seda masinat videos kus tulevad kiired ajad ning näidatakse näiteks Camillile ja Östbergile tagutulesid.. siis on küll ilus auto ja ajab muigama? 

Söörlöne!
-
- I järgu kommentaator
Ei tea mida vingutakse, tehke ise paremini siis. Mu meelest ka väga ilus. Värv nagunii ei sõida, minu pärast olgu või tripperisinine
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
sul "Janarr" vedas, et Oti padufännid talveunes os, muidu oleks täitsa maha murtud koheJanarr kirjutas:Värv nagunii ei sõida, minu pärast olgu või tripperisinine
Sallid juba valmis tehtud Otil selle tarbeks...calderon kirjutas:Võru talveraalil võiks ju ka seda masinat näha

Kõik soovijad said seda endale soetada

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Janarr kirjutas:Ei tea mida vingutakse, tehke ise paremini siis. Mu meelest ka väga ilus. Värv nagunii ei sõida, minu pärast olgu või tripperisinine
No ok. Parem ja ilusam on see kindalsti kui Kubica auto liveryt võrrelda. Seda liveryt oleme ainult ühes poosis näinud. Võibolla kõik lootsid midagi enamat. D-Macki kõik Liveryd enamvähem ühte auku. WRC liveryd on aastatega väga vähe muutunud.
2011

2014

2016

Man and machine against mother nature!!!
Tänases Autolehes Otiga asjalik intervjuu. Intervjuus kordab ta taaskord, et tiim ümber tema on jäänud samaks. Konkreetselt küsiti: "Kas M-Sport kaasab ka sind uue auto arendusse või oled Dmacki sõitjana pigem kui klient?" Ja vastus: "Oleme ikka ühtne meeskond ja tegutseme ühiselt tuleviku nimel. Eks näis, mis 2017. aasta toob, aga tööd teeme praegu koos."
Ehk nagu arvatud, siis Wilsonil on ikka kõik rauad tules. Ostbergilt korjab raha, Camillist loodab järgmist Sebastieni, Evansi pani R5-te promoma ja Oti sõidud laseb Dmackil kinni maksta. Aastaks 2017 on tal enda tiimist valida nelja mehe vahel, keda saab lähedalt hinnata ja kellele (eeldatavalt) 2016 palka maksma ei pea.
Ehk nagu arvatud, siis Wilsonil on ikka kõik rauad tules. Ostbergilt korjab raha, Camillist loodab järgmist Sebastieni, Evansi pani R5-te promoma ja Oti sõidud laseb Dmackil kinni maksta. Aastaks 2017 on tal enda tiimist valida nelja mehe vahel, keda saab lähedalt hinnata ja kellele (eeldatavalt) 2016 palka maksma ei pea.
-
- I järgu kommentaator
Hea kokkuvõte, olen samal arvamusel.johunn kirjutas:Tänases Autolehes Otiga asjalik intervjuu. Intervjuus kordab ta taaskord, et tiim ümber tema on jäänud samaks. Konkreetselt küsiti: "Kas M-Sport kaasab ka sind uue auto arendusse või oled Dmacki sõitjana pigem kui klient?" Ja vastus: "Oleme ikka ühtne meeskond ja tegutseme ühiselt tuleviku nimel. Eks näis, mis 2017. aasta toob, aga tööd teeme praegu koos."
Mulle meeldis selles intervjuus kõige rohkem vastus küsimusele kas selle hooaja kohta oli ka muid pakkumisi laual