87. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2019 DAY 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Re: 87. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2019 DAY 1
ss3 põhjal tegid enamus rehvivaliku, kõige lumisem ja jäisemcalderon kirjutas:No see peaks ju sobima, Ott liider
ja nüüd jäi see ära
Mis ta ikka sobib, rallit tahaks vaadatacalderon kirjutas:No see peaks ju sobima, Ott liider

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Loeb võiks lähemale ronida küll.snakeplissken kirjutas:ss3 põhjal tegid enamus rehvivaliku, kõige lumisem ja jäisemcalderon kirjutas:No see peaks ju sobima, Ott liider
ja nüüd jäi see ära
-
- Diagnoos: rallisõltlane
just, politsei buss sõidab raja läbi, kes teepeal töllerdab, bussi ja viiakse ära kaugele.CTR kirjutas:trr mai või.. 2019. aasta ja endiselt ei suudeta kontrolli all hoida. aastaid probleem olnud, saada politsei v keegi sinna juba varem kui mõni minut enne 1. autot
...
"kollase vestid" olid raudselt need tegelased
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Ott annab rehvidele valu et naastudest lahti saada
-
- III järgu kommentaator
Poolas sama olukord - riik Poola eemaldati rallikalendrist
Montes oli eelmine aasta surnud fotograaf - see aasta jälle rahvas rajal, Prantsusmaa on endiselt kahe ralliga kalendris
Ei diskrimineerita kedagi. Überales
Montes oli eelmine aasta surnud fotograaf - see aasta jälle rahvas rajal, Prantsusmaa on endiselt kahe ralliga kalendris
Ei diskrimineerita kedagi. Überales
-
- Rallifoorum 24/7
Monte on Monte, on alati olnud oma reeglitega ja on ka edaspidi.
3st katsest on ühte suudetud näidata, aga see eest tuleb WRC+ pealt hooaja eelne kordus juba kümnendat korda järjest, kus olen 10 korda kuulda saanud Hyundai uue pealiku käest, et Im no Jesus Christ.
Selle katse ära jäämisest on eriti kahju, arvestades mis olud olid ja vaadates erinevaid rehvivalikuid. Kõvast funist jäime ilma.
Selle katse ära jäämisest on eriti kahju, arvestades mis olud olid ja vaadates erinevaid rehvivalikuid. Kõvast funist jäime ilma.
+ Tommi oleks võinud easily olla 6x Monte võitja, aga midagi juhtusKidrA kirjutas:3st katsest on ühte suudetud näidata, aga see eest tuleb WRC+ pealt hooaja eelne kordus juba kümnendat korda järjest, kus olen 10 korda kuulda saanud Hyundai uue pealiku käest, et Im no Jesus Christ.

-
- Rallifoorum 24/7
Natukene jah.
Äge unustage Mäkineni " kui Tänak oleks aeglasemalt sõitnud, oleks ta meister (ju Mäkinen teab midagi, mida meie mitte).CTR kirjutas:+ Tommi oleks võinud easily olla 6x Monte võitja, aga midagi juhtusKidrA kirjutas:3st katsest on ühte suudetud näidata, aga see eest tuleb WRC+ pealt hooaja eelne kordus juba kümnendat korda järjest, kus olen 10 korda kuulda saanud Hyundai uue pealiku käest, et Im no Jesus Christ.
Mina vaatasin küll eile Wrc+ lives kahest katsest kaks. No ei ole see pimedas rallimise vaatamine liiga lihtne, eriti kui pilt veidi hakib. Iga pildi hangumise juures käib peast läbi mõte - kas off?:) Olles ise sealsetel teedel valgel ajal kiiresti sõita proovinud (Citroen Berlingoga) ja vaadates eile õhtul telepilti sai üks asi kiiresti selgeks - need mehed ei ole normaalsed:)
Ma ise oleks pakkunud, et kes Berlingoga kiiresti sõita proovib (ja veel Montes) ei ole normaalneASK kirjutas:Mina vaatasin küll eile Wrc+ lives kahest katsest kaks. No ei ole see pimedas rallimise vaatamine liiga lihtne, eriti kui pilt veidi hakib. Iga pildi hangumise juures käib peast läbi mõte - kas off?:) Olles ise sealsetel teedel valgel ajal kiiresti sõita proovinud (Citroen Berlingoga) ja vaadates eile õhtul telepilti sai üks asi kiiresti selgeks - need mehed ei ole normaalsed:)

Lärri kirjutas:Ma ise oleks pakkunud, et kes Berlingoga kiiresti sõita proovib (ja veel Montes) ei ole normaalneASK kirjutas:Mina vaatasin küll eile Wrc+ lives kahest katsest kaks. No ei ole see pimedas rallimise vaatamine liiga lihtne, eriti kui pilt veidi hakib. Iga pildi hangumise juures käib peast läbi mõte - kas off?:) Olles ise sealsetel teedel valgel ajal kiiresti sõita proovinud (Citroen Berlingoga) ja vaadates eile õhtul telepilti sai üks asi kiiresti selgeks - need mehed ei ole normaalsed:)
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7