Vodafone Rally de Portugal 2014 DAY 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Vodafone Rally de Portugal 2014 DAY 1
Ma ei kuula ju raadiot, kontrollin igaks juhuks faktid üle. Varemgi siin selliseid ajukääbikuid olnud, kes räägivad üht, aga on hoopis teistmoodi.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kui sinu jaoks on inimesed, kes infokilde jagavad, ajukääbikud, siis oleks mõistlik 1) ise raadiot kuulata või 2) ise infot otsidaDivine kirjutas:Ma ei kuula ju raadiot, kontrollin igaks juhuks faktid üle. Varemgi siin selliseid ajukääbikuid olnud, kes räägivad üht, aga on hoopis teistmoodi.

Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Rallifoorum 24/7
Siin on küll ja küll x infot edastatud, kui sa ennast puudutatuna tunned siis pole midagi parataMKD kirjutas:Kui sinu jaoks on inimesed, kes infokilde jagavad, ajukääbikud, siis oleks mõistlik 1) ise raadiot kuulata või 2) ise infot otsidaDivine kirjutas:Ma ei kuula ju raadiot, kontrollin igaks juhuks faktid üle. Varemgi siin selliseid ajukääbikuid olnud, kes räägivad üht, aga on hoopis teistmoodi.
-
- Reactions: 1
Tänak: "Sarnaselt eelmisele katsele, olin alguses ettevaatlik. Kiirusest jääb vajaka ja see ei ole rütmile hea."
Selline on siis Delfi tõlge Oti jutust. Ott rääkis, et legend on aeglane, nemad räägivad kiirusest. Kus kuradi kohast need ajakirjanikud tulevad, ma aru ei saa. Tase igatahes.
Selline on siis Delfi tõlge Oti jutust. Ott rääkis, et legend on aeglane, nemad räägivad kiirusest. Kus kuradi kohast need ajakirjanikud tulevad, ma aru ei saa. Tase igatahes.
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
? kõik inimesed pole, aga need, kes võtavad ei tea kust info välja, millel puudub faktiline põhi on.MKD kirjutas:Kui sinu jaoks on inimesed, kes infokilde jagavad, ajukääbikud, siis oleks mõistlik 1) ise raadiot kuulata või 2) ise infot otsidaDivine kirjutas:Ma ei kuula ju raadiot, kontrollin igaks juhuks faktid üle. Varemgi siin selliseid ajukääbikuid olnud, kes räägivad üht, aga on hoopis teistmoodi.
Katse on ühesõnaga ülejäänute jaoks katkestatud-välja arvatud siis esiotsa meeste jaoks?
-
Ei, absoluutselt ei tunne puudutatuna. Muidugi oleks viisakas ka allikas juurde panna aga kohati..ilusti saab ka ju küsidacalderon kirjutas:Siin on küll ja küll x infot edastatud, kui sa ennast puudutatuna tunned siis pole midagi parataMKD kirjutas:Kui sinu jaoks on inimesed, kes infokilde jagavad, ajukääbikud, siis oleks mõistlik 1) ise raadiot kuulata või 2) ise infot otsidaDivine kirjutas:Ma ei kuula ju raadiot, kontrollin igaks juhuks faktid üle. Varemgi siin selliseid ajukääbikuid olnud, kes räägivad üht, aga on hoopis teistmoodi.

Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
Huvitav, kas SirPanVon Wilsonile on see rahanumber nii oluline, et laseb KatuseKubical aga romurallit järjepanu sõita. Ott oleks selliste trikkide peale juba esimese lennuki (bussiga) koju saadetud. Hämmastav !
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Kubica maksab oma katused kinni, kuid Ott seda ei teind...seal ongi vahe 

Liigapalju võimsust on peaaegu piisav...
-
- III järgu kommentaator
Aga kuidas on siis ? Kas katse tulemused tühistati siis kõigile või nendele kes tulid peale avariid ?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
" With the stuck drivers now being issued with a nominal time, the rest of the stage will be treated as a high-speed recce in preparation for the second pass in the afternoon. "
"Following Kubica’s crash, the stage was cancelled with notional times to be awarded to following drivers."
EDIT: "Twitter: Robert Krashbica @RobCrashbitsa
Elfyn Evans crash so I crash too! He will not take my crash crown!! "
"Following Kubica’s crash, the stage was cancelled with notional times to be awarded to following drivers."
EDIT: "Twitter: Robert Krashbica @RobCrashbitsa
Elfyn Evans crash so I crash too! He will not take my crash crown!! "

Söörlöne!
kuidas siis selle 4. katsega jäi? need, kes enne kubicat jõudsid läbi, neil jääb aeg kehtima?
-
- I järgu kommentaator
http://instagram.com/p/mXhwv9gUaS/ Martin Järveoja video ka lisanud .
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
(K)Ubica siis 90-protsendiline crashija - 10-st rallipäevast 9-l kindlalt paugu peale mindud
Tõenäoliselt rekord mida keegi ületada ei tahaks...

Tõenäoliselt rekord mida keegi ületada ei tahaks...
"Kui ei oleks rallit, siis ei oleks elu ka..." [Väike uhtikas; 8 a.]
SS4: "Organisers cancelled the stage and those that were delayed or didn’t complete the test will receive a notional time"
Nii et Hänninen ongi "lucky man" - saab oma rattavahetuse aja tagasi.
http://www.wrc.com/en/wrc/news/april/fr ... 2-12-.html
Nii et Hänninen ongi "lucky man" - saab oma rattavahetuse aja tagasi.
http://www.wrc.com/en/wrc/news/april/fr ... 2-12-.html
"Kui ei oleks rallit, siis ei oleks elu ka..." [Väike uhtikas; 8 a.]
-
- Rallifoorum 24/7
Päev oleks väga korda läinud kui lõpetataks sellel neljandal kohal ja mega hea päev oleks kui suudaks kolmandal kohal selle päeva lõpetada Hirvoneni ees.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"