Strike kirjutas:Soov tal olemas ja juba küsis mu käest järgmise aasta reeglite kohta.
Eks ma mingi päev saadan talle need ära.
Ohoo endale üllatuseks kerkisin 3ndaks
Kuna polnud aega aegu üle vaadata selle pilguga täna siis tundub, et hetkel tiitel Suzu poole tulemas ma mõtlen sõitjate oma, aga 4 katset veel ees seega vb hõiskan liiga vara.
Tänud veelkord Krusale abi eest.
Palunpalun
Sul on Sparcoga vahe alla 3sekki seega veel pisut vara tõesti. Sparco muidu kiire poiss ja ei tea mis tal kõik varuks veel. Sidrunid on muidu libedal väääga nobedad
Tnx Krusale taaskord abi eest. Viimased päevad tööl nii kiired, et pole mahti muuga kui töö tegeleda. Homme üritan jälle ise aegu lisada. Vaatan, et suudan veel 3 kohal olla eks näis kaua, sest tagant tullakse hirmsa hooga.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kambu väga raju aeg Üks prantsuse leht annab WRC4 aegu mis kuskil kellegil sõidetud ja seal on ikka väga hullud ajad sealne SS4 nr.1 aeg on: "psychobrazil 3:30.62 0 Peugeot 206 Super 1600" Sul Kambu jäi pisut puudu. Igaljuhul kõva käepigistus
Palju õnne Krusa nii Rallivõidu, hooaja teise koha kui ka Citroeni meistritiitli ning Strikele individuaalse tiitli puhul! Tänud Kait ja Krusa te olete väga tasemel meeskonnakaaslased ning kohtume aastal 2006 Fordis. Häid pühi kõigile!
Sparco kirjutas:Palju õnne Krusa nii Rallivõidu, hooaja teise koha kui ka Citroeni meistritiitli ning Strikele individuaalse tiitli puhul! Tänud Kait ja Krusa te olete väga tasemel meeskonnakaaslased ning kohtume aastal 2006 Fordis. Häid pühi kõigile!
Krusa sai siiski kolmanda koha hooaja kokkuvõttes või loovutas Sparco selle Krusale?
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P