WRC4 & WRC Evolved
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Hilinenud õnnilused poodiumile ja Sanderile teise WRC võidu puhul.
Võistlsue tase on märkamatult nii kõrgeks läinud, et varsti ei mahu enam TOP8 sekka. Igaljuhul on hea meel näha kiireid ja enesekindlaid sõitjaid.
TEADAANNE
Siinkohal teen tatavaks ka meie järgmise uue sõitja kes plaanib kaasa sõita kõik rallid alates Uus-Meremaast.
Korraldajad suunasid 25.a. väga kogenud sõitja(ralli karusellidel tiirenud juba 1998.aastast) Rally Team Olsbers meeskonda. Uus piloot tuleb Portugalist ja nimi on Mr.Understeer.
***Mr.Understeer, You are weclome to our WRC:Evolved Rallifoorum Challenge Online 2007.***
PS. Mr.Pants, you learn fast
Võistlsue tase on märkamatult nii kõrgeks läinud, et varsti ei mahu enam TOP8 sekka. Igaljuhul on hea meel näha kiireid ja enesekindlaid sõitjaid.

Siinkohal teen tatavaks ka meie järgmise uue sõitja kes plaanib kaasa sõita kõik rallid alates Uus-Meremaast.
Korraldajad suunasid 25.a. väga kogenud sõitja(ralli karusellidel tiirenud juba 1998.aastast) Rally Team Olsbers meeskonda. Uus piloot tuleb Portugalist ja nimi on Mr.Understeer.
***Mr.Understeer, You are weclome to our WRC:Evolved Rallifoorum Challenge Online 2007.***
PS. Mr.Pants, you learn fast

-
- Diagnoos: rallisõltlane
Sai ka rajal ära käidud. Poolteist tundi trenni ja (ptui-ptui-ptui) pilt küll paar korda väreles(halkkis), kuid kokku ei jooksnud.
Muidu täitsa sõidetav ralli, kuid miskit nagu häirib ja ei meeldi. Vahest on see tingitud sellest, et olen rohkem nagu päikeselaps ja vihkan sompus ning vihmaseid ilmu.
Negatiivne on see, et kui ralli ei meeldi, siis ei taha, ega kutsu miski trenni tegema.
Muidu täitsa sõidetav ralli, kuid miskit nagu häirib ja ei meeldi. Vahest on see tingitud sellest, et olen rohkem nagu päikeselaps ja vihkan sompus ning vihmaseid ilmu.
Negatiivne on see, et kui ralli ei meeldi, siis ei taha, ega kutsu miski trenni tegema.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
viewtopic.php?t=2254
Loodan, et see link väljendab mind piisavalt selgelt?
Sõidame Rallit edasi!
Krusa
Loodan, et see link väljendab mind piisavalt selgelt?
Sõidame Rallit edasi!
Krusa
-
- II järgu kommentaator
Ma tean mida sa tunned...Burns kirjutas:Mina ei tea mis minu kolmapäevasest rallist saab. Peab vist täna Elioni helistama, kuna nett jookseb koguaeg kinni+ veel mäng ka. Suht mõtetu on trenni teha kui ta ralli ajal ka 10st korrast 9 kokku jookseb. Ei tea, ei tea... Loodan aga et kolmapäevaks saab tehnika korda.

Mul samad jamad

-
- II järgu kommentaator
Mul on kõigest 13296km
( Väga vähe võrreldes teiega. )
PS. Ostsin endale täna uue WRC evolvedi plaadi ka. Vaatame, kas muutub ka midagi. Proovima peab. ( Vana plaat on jubedalt ära kraabitud.)
Ja 23 märtsil tuleb Andricosse esimene laar PS3´i.
Võibolla isegi teen selle kuramuse kalli ostu ära
(10999.-)

PS. Ostsin endale täna uue WRC evolvedi plaadi ka. Vaatame, kas muutub ka midagi. Proovima peab. ( Vana plaat on jubedalt ära kraabitud.)
Ja 23 märtsil tuleb Andricosse esimene laar PS3´i.
Võibolla isegi teen selle kuramuse kalli ostu ära