Sainz tuleb ilmameistriks ja leiab, et nüüd aitab küll sellest jamast. Läheb pensionile (võibolla siiski teeb veel paar mängu ka Reali eest), lendab oma kopteriga, saab lõpuks oma naisega tuttavaks (pole ju mingi 15 aastat abikaasat näinudki) ja Colin Mcrae hakkab Citroeniga sõitma.
Minu meelest ei ole mitte mingit mõtet Burnsi kritiseerida sellepärast, et ta on sellise tee valinud, kuna reeglid on sellised. Loomulikult võib see mitte meeldida, kuid Põlebit sõimata sellepärast ei ole mõtet.
Carlos kirjutas:Sainz tuleb ilmameistriks ja leiab, et nüüd aitab küll sellest jamast. Läheb pensionile (võibolla siiski teeb veel paar mängu ka Reali eest), lendab oma kopteriga, saab lõpuks oma naisega tuttavaks (pole ju mingi 15 aastat abikaasat näinudki) ja Colin Mcrae hakkab Citroeniga sõitma.
Jälgija kirjutas:Minu meelest ei ole mitte mingit mõtet Burnsi kritiseerida sellepärast, et ta on sellise tee valinud, kuna reeglid on sellised. Loomulikult võib see mitte meeldida, kuid Põlebit sõimata sellepärast ei ole mõtet.
Jälgija kirjutas:Minu meelest ei ole mitte mingit mõtet Burnsi kritiseerida sellepärast, et ta on sellise tee valinud, kuna reeglid on sellised. Loomulikult võib see mitte meeldida, kuid Põlebit sõimata sellepärast ei ole mõtet.
Kes siin sõimas...... näidake mulle teda
Ega siin näpuga kellegi peale ei tahagi näidata, pigem on teema selles, et üldiselt kajab läbi suhtumine, et Burns pole ikka õige mees võitma MM-i, sest ei ole võitnud ühtegi rallit. See on sama nagu aasta 97 Tallinna ralli, kui Raidam võitis ralli ühtekgi katset võitmata, see on nagu OK, eksju? Aga kui MM-iks saadakse ühtegi etappi võitmata on jama? Tahan lihtsalt öelda, et mind see isiklikult ei riiva, kui RB MM-iks saab, kuna järelikult oskas ta kõige targemalt omi asju nii ajada, et tiitel kätte tuleks, kuna tiitel on ikkagi tähtsam kui etapi võit. See aga ei tähenda, et ma talle hirmsa hooga pöialt hoiaksin. Antud hetkel on pöidlad pihus minu Second Best Man-i (peale Markkot loomulikult) jaoks: SAINZ
Jälgija kirjutas:Ega siin näpuga kellegi peale ei tahagi näidata, pigem on teema selles, et üldiselt kajab läbi suhtumine, et Burns pole ikka õige mees võitma MM-i, sest ei ole võitnud ühtegi rallit. See on sama nagu aasta 97 Tallinna ralli, kui Raidam võitis ralli ühtekgi katset võitmata, see on nagu OK, eksju? Aga kui MM-iks saadakse ühtegi etappi võitmata on jama? Tahan lihtsalt öelda, et mind see isiklikult ei riiva, kui RB MM-iks saab, kuna järelikult oskas ta kõige targemalt omi asju nii ajada, et tiitel kätte tuleks, kuna tiitel on ikkagi tähtsam kui etapi võit. See aga ei tähenda, et ma talle hirmsa hooga pöialt hoiaksin. Antud hetkel on pöidlad pihus minu Second Best Man-i (peale Markkot loomulikult) jaoks: SAINZ
Viimati meenub ka Grönholmi võit 2002 Küprosel. Ilma ühegi katsevõiduta. Aga kamoon Burns pole kahel viimasel hooajal ühtegi rallit võitnud ja ta isegi ei tundu pingutavat selle nimel. Aga jah - praegune punktisüsteem ongi selline ja ega Burns selles ka süüdi pole. Ta lihtsalt võiks võidelda veidi rohkem, siis oleks võit võibolla väärtuslikum.
>
0
Viimati muutis Kristo, 24 Okt 2003, 13:04, muudetud 1 kord kokku.