Rally Sweden 2017 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden 2017 Day 1
Miks just Tänakul alati käiguvahetusega probleeme on, Montes sama jama, auto vahetas ise käike. Jabur
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Kuidas küll temal kogu aeg ? Väga väärtuslikud sekundid läksid siit
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Tänak:Very slippery near the start, then I got stuck between two gears. I don't know what was happening, it was distracting
Ogier: "The first part of the stage was clean but the last part was loose and slippery. I think it's going to be difficult for us today.
Latvala: Very fast sections in there - 200kph for some time. Good conditions though, a proper winter rally stage.
Ogier: "The first part of the stage was clean but the last part was loose and slippery. I think it's going to be difficult for us today.
Latvala: Very fast sections in there - 200kph for some time. Good conditions though, a proper winter rally stage.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Hakkan siin juba neid Oti mehaanikuid kahtlustama. Teistel ju masinaga/Fordiga probleeme pole? Tunduvad sellised lõdinäpud olema. Nüüd tehakse kasti vahetus ja jäetakse taas mingi pistik korralikult ühendamata mis põhjustab käikude isevahetamist.elchukakabra kirjutas:joppantoonio, kuradi ford juba laguneb??
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
Tänakust ei saanudki aru, kas ütles, et alguses oli pidamist rohkem, kui oli arvanud (see üllatas) ja lisaks siis see "kahe käigu vahele kinni jäämine" - et ei saanudki seetõttu rütmi kätte sel katsel.
Või oli seda pidamist just vähem, kui oli arvanud...
-
- Rallifoorum 24/7
Meeke esimeses veel aeglasem kui Ott ja Neuville teises +1 latvalale
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
-
- I järgu kommentaator
Alguses pidamist vähem, siis jäi käikude vahele kinni.mcwax kirjutas:Tänakust ei saanudki aru, kas ütles, et alguses oli pidamist rohkem, kui oli arvanud (see üllatas) ja lisaks siis see "kahe käigu vahele kinni jäämine" - et ei saanudki seetõttu rütmi kätte sel katsel.
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
Wilson katsetab uusi süsteeme.. vajadusel lülitatakse pooled silindrid välja, poolautomaatne käiguvahetus jne 
ei ole hullu, restart ja järgmisel tuleb katsevõit

ei ole hullu, restart ja järgmisel tuleb katsevõit

-
- I järgu kommentaator
Aiai, Ott jääb liiga kaugele juba top1 jaoks, äkki võitleb ikka poodiumi ära sellelt rallilt.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Neuville kasvatab vahet vaikselt kuid kindlalt.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
Need mehed on alati sellised kelle üle ma imestan. Kust te tulete? 18'st katsest on 3!!! sõidetud ja esimese kohaga on vahe 11.7 sekundit, poodiumiga 2-3 sekundit. Ma ei tea millest sa räägidDivine kirjutas:Aiai, Ott jääb liiga kaugele juba top1 jaoks, äkki võitleb ikka poodiumi ära sellelt rallilt.

Viimati muutis Allu12, 10 Veebr 2017, 10:34, muudetud 1 kord kokku.
Trust me, i know this, ma rallit liiga kaua jäginud, et eksida, nagu näha siis oskan juba live mapsi järgi ära öelda, kellelt tuleb hea aeg ja kellelt mitte.Allu12 kirjutas:Need mehed on alati sellised kelle üle ma imestan. Kust te tulete? 18'st katsest on 3!!! sõidetud ja esimese kohaga on vahe 11.7 sekundit, poodiumiga 0,6 sekundit. Ma ei tea millest sa räägidDivine kirjutas:Aiai, Ott jääb liiga kaugele juba top1 jaoks, äkki võitleb ikka poodiumi ära sellelt rallilt.![]()
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Just vahet väga väikesed veel.
Man and machine against mother nature!!!
-
teades su postitusi siit foorumist siis ma natuke kahtlen selles jutus, aga olgu pealegiDivine kirjutas:Trust me, i know this, ma rallit liiga kaua jäginud, et eksida, nagu näha siis oskan juba live mapsi järgi ära öelda, kellelt tuleb hea aeg ja kellelt mitte.Allu12 kirjutas:Need mehed on alati sellised kelle üle ma imestan. Kust te tulete? 18'st katsest on 3!!! sõidetud ja esimese kohaga on vahe 11.7 sekundit, poodiumiga 0,6 sekundit. Ma ei tea millest sa räägidDivine kirjutas:Aiai, Ott jääb liiga kaugele juba top1 jaoks, äkki võitleb ikka poodiumi ära sellelt rallilt.![]()
-
- Rallifoorum 24/7
Laskmata karu nahka pole mõtet jagada jah. Alati kui seda tehakse, läheb kõik metsa. Viimasel korral lõhkus vedrustuse Neuville ja Tänaku Fiesta ei tahtnud ka lõpuni tulla.
E: Rumal ütleb, et ta teab kõike, tark ütleb, et ta ei tea tegelikult veel midagi...

E: Rumal ütleb, et ta teab kõike, tark ütleb, et ta ei tea tegelikult veel midagi...
Viimati muutis -huviline2-, 10 Veebr 2017, 10:36, muudetud 1 kord kokku.
-
- I järgu kommentaator
Jap, ei maksa ralliekspertidega vaielda. Kui esimesel kahel katsel veel tempot paika pole saanud, siis on ralli mokas ja mõistlik koju minna.
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS