ma sain ka pigem niimoodi aruMKD kirjutas:Sain ma õigesti aru, et spin tuli tehniliste probleemide tõttu, st. midagi läks katki ja juhitavus kadus?
Rallifoorum 24/7

I järgu kommentaator

kas tuleb kunagi ka selline ralli, kus saame kõik lõpuni rõõmsas meeleolus seda nautida?
III järgu kommentaator

Muidu vist sirge peal ei spinnikssnakeplissken kirjutas:ma sain ka pigem niimoodi aruMKD kirjutas:Sain ma õigesti aru, et spin tuli tehniliste probleemide tõttu, st. midagi läks katki ja juhitavus kadus?
Rallifoorum 24/7

Tundub et capito õeldu saab teoks
Kui rohkem juurde ei kaota siis poodium täiesti võimalik. Meeke läheb oma teed
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
I järgu kommentaator

loodame, et saavad auto korda, sest poodimini pole ju suurt ajalist vahet jäänud
Tundub kahtlane, et sellist asja saab tee ääres parandada pädevalt selle ajaga. Hetkel mehed seisavad natuke peale katselõppu. Pigem ilmselt tuleb veel läbi longata järgmine katse - kui nii, siis miinimum 30sek tuleb kaotust juurde.
EDIT: Bertelli on Tänaku juurde seisma jäänud - ja peale seda Tänak kohe liikuma hakanud. Laenas juppe vist
EDIT: Bertelli on Tänaku juurde seisma jäänud - ja peale seda Tänak kohe liikuma hakanud. Laenas juppe vist
Viimati muutis mcwax, 29 Juul 2016, 10:15, muudetud 1 kord kokku.
Diagnoos: rallisõltlane

Loodame et ei kaota palju järgmise katsega. Hetkel 20 seki kolmanda kohani. Ja nendest meestest kes all pool Ogieri hetkel oli ta kõvasti kiirem.
IV järgu kommentaator

ott pani minema loodame et sai korda
I järgu kommentaator

kolmanda kohani 11,6 sekki, või näen ma midagi valesti?Vahula kirjutas:Loodame et ei kaota palju järgmise katsega. Hetkel 20 seki kolmanda kohani. Ja nendest meestest kes all pool Ogieri hetkel oli ta kõvasti kiirem.
III järgu kommentaator

Seisab jälle.
Edit: Mõned minutid ja sai liikuma uuesti.
Edit: Mõned minutid ja sai liikuma uuesti.
Viimati muutis MasterPuppet, 29 Juul 2016, 10:18, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

Kui rehv peab siis Ford veab alt ja vastupidi. Õnneks on seal auto ja rehvide vahel üks tahtmist täis Tänak!

Mads Østberg @MadsOstberg 27s27 seconds ago
SS5 08:01.6 Quite good. I will continue to push harder and harder until I get a big
warning
Mads ei taha vist lõpuni tulla. Tehku oma 100 starti ära ja saab pensionile minna.
SS5 08:01.6 Quite good. I will continue to push harder and harder until I get a big
warning
Mads ei taha vist lõpuni tulla. Tehku oma 100 starti ära ja saab pensionile minna.
Rallifoorum 24/7

liigub nüüd
Rallifoorum 24/7

Kruuda tuleb sellel katsel ka päris kena hooga
II järgu kommentaator

Ott läks ülesõidul Abbringust mööda. Ju siis auto sõidab ikka, mitte ei lonka ainult.
Kruudal oli hea algus, siis vajus järjest tahapoole. Lõpuks Aasenistki aeglasem.
Nevermind: Tänak oli see kes Aaseni taga, Kruudap ole ju lõpuski veel

DMACK Tyres @DMACK_Tyres 40s40 seconds ago
Sounds like a broken upright/damper for @OttTanak so he’s set to drop more time in SS6...
Sounds like a broken upright/damper for @OttTanak so he’s set to drop more time in SS6...
Rallifoorum 24/7

Kruuda lõpus nüüd Pontusega sama ajaga ja Aasenit edestab korralikultmcwax kirjutas:Kruudal oli hea algus, siis vajus järjest tahapoole. Lõpuks Aasenistki aeglasem.
Rallifoorum 24/7

jälle amort